Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab: Janssen fremlægger yderligere data for Darzalex

14/6 15:51

Genmabs partner Janssen har fredag fremlagt yderligere data for fase 3 MAIA-studiet med Darzalex (daratumumab). Data, som dog ikke bør få den store betydning for Genmab-aktien.

- Ud fra et kursmæssigt synspunkt skal man ikke lægge så meget i det. Men det fortæller noget om virkningen og længden af de responser, som er i forbindelse med brugen af Darzalex, siger senioranalytiker i Sydbank Søren Løntoft Hansen.

Ifølge Bloomberg lyder det fra Johnson & Johnson, der driver Janssen som et datterselskab, at tilføjelsen af daratumumab til lenalidomid og dexamethason resulterede i en statistisk signifikant "overlevelsesfordel", sammenlignet med når lenalidomid og dexamethason alene gives til patienter med nydiagnosticeret multipel myelomatose. Det er en speciel form for knoglemarvskræft.

- De nye resultater fra MAIA-undersøgelsen styrker den transformerende rolle af daratumumab i myelomatose, sagde Edmond Chan, EMEA Therapeutic Area Lead Hematology hos Janssen-Cilag, ifølge Bloomberg News.

/ritzau/FINANS