Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Green Hydrogen, Carlsberg og Danish Crown

17/6 06:32

BØRSEN

DANSKE VÆKSTSELSKABER HAR HENTET VENTUREMILLIARDER

Halvvejs inde i 2021 har danske vækstselskaber hentet 4,4 mia. kr. i risikovillig venturekapital, hvilket er mere end i hele rekordåret 2019. Senest har softwarekometen Templafy hentet 370 mio. kr. Pengene skal bruges til at finansiere selskabets aggressive vækstplan. (Forside, side 6-7)

GREEN HYDROGEN SYSTEMS GÅR PÅ BØRSEN MED MARKEDSVÆRDI PÅ 3 MIA. KR.

Brintselskabet Green Hydrogen Systems har udviklet elektrolyseanlæg til produktion af grøn brint. Nu er det danske selskab klar til at gå på børsen i København. (Side 4)

ENERGIKONCERN KASTER SIG OVER LADESTANDERE TIL ELBILER

Norlys vil bruge et millionbeløb på at udbrede ladestandere til elbiler. Målet er at have opsat 300.000 ladestandere i 2030. (Side 12)

INVESTORER SER STØRST POTENTIALE I VALUE-AKTIER TRODS OPBREMSNING

Rotationen mod de billige value-aktier er kun lige begyndt, mener aktiechef i Sampension og chefstrateg fra Bankinvest. (Side 20-21)


BERLINGSKE BUSINESS

FORSKNINGSTUNGE VIRKSOMHEDER PÅ STRIBE KRITISERER REGERINGENS UDDANNELSESPLANER

En stribe af Danmarks forskningstunge virksomheder og Novo Nordisk Fonden langer nu kraftigt ud efter regeringens udflyttende uddannelsesplan. Man skalter og valter med Danmarks fremtid, siger fondens formand, Mads Krogsgaard Thomsen. (Forside, side 4)

DER ER STADIG LEDIGE HÆNDER I DANMARK

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) medgiver, at der i dele af dansk erhvervsliv kan være problemer med at finde kvalificeret arbejdskraft. Han påpeger dog samtidig, at der fortsat er danskere, der står uden for arbejdsmarkedet. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DI VIL FORDOBLE CO2-AFGIFT

Industriens interesseorganisation, DI, vil presse klimasyndere til at udlede mindre CO2. (Forside, side 6-7)

CARLSBERG-ANSATTE KRÆVER PLADS BLANDT PROFESSORER I EJERFOND

I 145 år har fem professorer styret ejerfonden bag Carlsberg. Nu vil medarbejdervalgte bryggeriarbejdere ind i Carlsbergfondet, der ejer bryggerigiganten. (Side 8)

DET HALTER MED AT BRUGE VIRKSOMHEDENS DATA STRATEGISK

Mere end tre af fire danske virksomheder med mellem 100 og 500 ansatte har endnu ikke klare, strategiske mål for, hvordan de benytter dataanalyse. De går glip af afgørende konkurrencefordele. (Side 10)

AP PENSION MISTER NØGLEKUNDE: DANISH CROWN SKIFTER TIL DANICA PENSION

Et pensionsskifte er ifølge Danish Crown nødvendigt for at sikre de ansatte bedst mulige vilkår. To pensionseksperter er overraskede over slagterigiganten. (Side 12)

INVESTORER ER VILDE MED SELSKABER, DER BESKYTTER ANDRE MOD HACKERANGREB

Eksplosionen i antallet af sofistikerede hackerangreb er skidt nyt for verdens største virksomheder. Men det er en gylden mulighed for de softwareselskaber, som leverer sikkerhedsydelser. (Side 14)

/ritzau/FINANS