Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Danske Bank, Rockwool og Toms

23/6 06:33

BØRSEN

ERHVERVSMINISTER AFVISER INDGREB PÅ HEDT BOLIGMARKED

Det Systemiske Risikoråd advarer mod overophedning på boligmarkedet og henstiller til, at adgang til afdragsfrie lån bliver strammet. Det afviser erhvervsminister Simon Kollerup (S) og lægger sig dermed op ad de økonomiske vismænd, der anbefaler, at man ser tiden an. (Forside, side 12-13)

AUSTRALIERE REDDER LUKNINGSTRUET DANSK CANNABISFABRIK

Canadiske Canopy Growth har tabt over en halv mia. kr. på sit fynske cannabiseventyr, men ca. 60 danske job er nu reddet med salget til Little Green Pharma. (Side 5)

FLYPASSAGERER BRUGER IVRIGT DERES OPTJENTE BONUSPOINT

Timingen af flypassagerernes brug af bonuspoint presser luftfartsselskaberne, der har brug for penge i kassen. (Side 6)

DANSKE BANK HAR SAT SIG PÅ TOPPEN AF KAPITALMARKEDET

Danske Bank har rejst mere aktiekapital til kunderne end andre nordiske banker i år, og nye børsnoteringer er på vej. (Side 11)

INVESTOR EFTER 25 PCT AFKAST I 2021: OPTUR VIL FORTSÆTTE I FLERE ÅR

Nye vinde blæser på aktiemarkedet. Forvalter fra Sparinvest ser stort potentiale i lavt prissatte value-aktier. (Side 20-21)

BERLINGSKE BUSINESS

FINANSVAGTHUND OPFORDRER TIL AT TRÆDE LET PÅ BOLIGBREMSEN

Det Systemiske Risikoråd henstiller til regeringen, at den lægger en dæmper på det brandvarme boligmarked ved at begrænse boligejernes mulighed for at optage afdragsfrie lån. Erhvervsminister Simon Kollerup (S) vil vente og se tiden an. (Forside, side 4-6)

FORBRUGERRÅD KRÆVER GLOBALT FORBUD MOD OVERVÅGENDE ANNONCER

Det norske Forbrukerrådet, som tidligere er gået aggressivt til værks for at håndhæve privatlivets fred, vil have politikere i Europa og USA til at forbyde annoncering, der bygger på, at brugerne bliver overvåget og deres data indsamlet. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NY ADVOKATFORMAND VIL LUGE UD I BRODNE KAR

Den nye formand for Advokatrådet, Martin Lavesen, går til angreb på branchens serieovertrædere, der ikke kan finde ud af at overholde reglerne for god advokatskik. (Forside, side 6-7)

ROCKWOOL BYGGER I FRANKRIG

Med ét smæk prøver Rockwool at ramme to fluer. Dels vokser den franske efterspørgsel efter isoleringsmaterialet så meget, at Rockwool har brug for at øge produktionen. Dels vil en ny produktionsteknologi være med til at reducere CO2-udslippet. (Side 2)

DANSKE ANLÆG TIL TØRIS STORSÆLGER

På Cold Jets fabrik i Bramming producerer man tørisanlæg. De har været efterspurgt til vaccineudrulningen. (Side 10)

JYSKE BANK ADVARER OM MILLIARDTAB TIL STATEN EFTER CORONALÅN

Markedskræfterne bør råde i forhold til de virksomheder, der under coronakrisen har fået rentefrie lån af staten, mener Jyske Banks direktør, Anders Dam. (Side 10)

TOMS KUNNE HAVE GJORT DET BEDRE

Chokoladevirksomheden Toms har i årevis haft planer om at vokse, men i stedet er salget på det laveste niveau i 10 år, og indtjeningen er faldet fem år i træk. Planerne er ikke blevet udført dygtigt nok. (Side 12-13)

/ritzau/FINANS