Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Falck, Ennogie og Nykredit

14/7 06:32

BØRSEN

DANSK PRIDE-STØTTE KAN GIVE UDFORDRINGER INTERNATIONALT

Kendte danske virksomheder som Danske Bank, Ørsted og Mærsk sponserer Copenhagen Pride og vedkender sig dermed, at de ikke “finansielt, verbalt eller på anden vis må støtte regimer, der krænker menneskerettigheder”. (Forside, side 6-7)

FALCK FORGYLDT AF CORONATEST – MEN DET ER IKKE NOK

Millioner af coronatest har i første halvår løftet Falcks bundlinje gevaldigt. Men det er ikke nok, lyder det fra topchefen. (Side 4)

DANSK MIKROBRYGGERI VIL SKABE NY FESTIVAL I KØBENHAVN

På fire år har brygmester fra Kolding grundlagt et bryggeri og tre barer. Nu udvider han porteføljen med ny festival. (Side 9)

EU’S KÆMPE KLIMAPAKKE I FEM PUNKTER

En mammutpakke med 12-13 forskellige lovforslag ventes onsdag i Bruxelles – potentielt med massiv effekt for både klimaet og erhvervslivet. (Side 12)

INVESTORER GØR DERES PORTEFØLJER KLAR TIL LANGSOMMERE VÆKST

Nye tider kræver nye strategier, og Nordea og Formuepleje forsøger at løbe foran den økonomiske udvikling ved at frasælge aktier i mindre selskaber. (Side 16-17)


BERLINGSKE BUSINESS

LOVENS LANGE ARM ER FOR KORT TIL RUSSISKE HACKERE

En særdeles aktiv organisation af cyberkriminelle menes at holde til i Rusland, der er notorisk kendt for ikke at ville samarbejde. Derfor får hackerne stort set frit spil til at angribe virksomheder og lamme vigtige samfundsfunktioner i Vesten. (Forside, side 4-5)

LYNTEST HAR VÆRET EN GULDGRUBE FOR FALCK – MEN DEN VIL IKKE BLIVE SAVNET

Falcks regnskab for årets andet kvartal viser, at antallet af lyntest er femdoblet i forhold til første kvartal. Nu er administrerende direktør Jakob Riis klar til at kigge fremad mod en gigantisk kontrakt i USA, der bliver central for Falcks videre udvikling. (Side 3)

CONTAINERNE HOBER SIG OP I AARHUS HAVN

Et enormt pres på de globale forsyningskæder fører i øjeblikket til forsinkelser på en lang række varer verden over. I Danmarks største havn har man netop fået tilladelse til at stable flere containere ovenpå hinanden for at håndtere situationen. Udsigterne til bedring er lange. (Side 6)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

BILLIGERE BOLIGLÅN I SIGTE FOR TOTALKREDITS KUNDER

Nykredit-koncernen har ifølge konkurrenten Danske Bank rigeligt råd til at forhøje rabatterne til boliglånere via koncernens realkreditselskab Totalkredit. Det kan skabe problemer for konkurrenterne. (Forside, side 6-7)

TOPCHEF I FALCK BLÆST BAGOVER AF GENÅBNING

At Falck i andet kvartal skulle pode fem gange så mange danskere som i første kvartal og tjene kassen på genåbningen lå ifølge topchef Jakob Riis slet ikke i kortene. (Side 4-5)

HANDLEN MED KRYPTOVALUTAER ER NÆSTEN HALVERET

Handlen med kryptovalutaer steg voldsomt i foråret, men nu går det hastigt den anden vej, viser nye tal. (Side 5)

DANSK SOLCELLETAG-SELSKAB GÅR PÅ BØRSEN AD BAGDØREN

Ennogie, der går efter at dække europæiske huse med tagplader lavet af solceller, fusionerer sig ind i Smallcap Denmark for hurtigt at træde ind på børsen. (Side 8)

/ritzau/FINANS