Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NTG køber svensk logistikselskab med 320 medarbejdere - NY

16/7 08:03

Det danske transportselskab NTG Nordic Transport Group overtager et svensk logistikselskab med 320 medarbejdere, oplyser NTG i en børsmeddelelse.

Med aftalen overtager NTG alle aktier i svenske LTG Group, som beskæftiger sig med transportlogistik og lagerløsninger målrettet møbelindustrien.

LTG opererer fra både Danmark, Sverige og Finland og råder over 135.000 kvadratmeter faciliteter, fremgår det af meddelelsen.

- Jeg er glad for at kunne byde LGT Group velkommen til NTG og ser frem til at være en del af den fremtidige udvikling og skalering af forretningen, siger Jesper Petersen, administrerende direktør for Road & Logistics-divisionen hos NTG i en meddelelse.

LGT havde sidste år en omsætning 829 mio. svenske kr., hvilket svarer til lige over 600 mio. danske kr.

Driftsresultatet (EBIT) endte på 64,8 mio. svenske kr. Ifølge NTG forventes opkøbets resultater dog at være forbedret i løbet af de første måneder af 2021, hvor der har været stigende aktivitet.

Det er planen, at LGT skal fortsætte som en selvstændig forretningsenhed under NTG, hvilket er i overensstemmelse med NTG's partnerskabsmodel, skriver selskabet.

Aktien i NTG steg fredag 1,2 pct. til 353 kr.

/ritzau/FINANS