Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens danske avisuddrag med Lundbeck og Nasdaq Copenhagen

27/9 07:02

BØRSEN

LUNDBECK KAN STÅ MED GYLDEN COVID-19-SÆLLERT

En canadisk forsker er i gang med at samle et hold, der skal teste effekten af Lundbecks depressionsmiddel på covid-19 senfølger. Hvis resultaterne viser sig at være positive, kan det udvide markedet betragteligt. (s. 2)

NYE HVIDVASKREGLER KAN RAMME VIRKSOMHEDER

Justitsministeriet ønsker, at mistænkelige transaktioner skal fastfryses i et døgn, for at formindske risikoen for hvidvask. Det vil gå ud over de mindre virksomheder, der måske ikke vil kunne betale deres ordrer til tiden, siger DI. (s. 6)

NY AKTIE HAR KARAKTER AF ALT ELLER INTET INVESTERING: "KAN BLIVE VIRKELIG STORT"

Et nyopstartet dansk selskab Brain+ vil lave digitale medicinalprodukter i form af en app, der skal forbedre patienters kognitive evner. Børsens aktiepanel ser stort potentiale og høj risiko.

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

EKSPERTER: ROBOTPROJEKTER KAN NEMT ENDE SOM EN FIASKO

Der bliver skubbet på for mere automatisering i danske virksomheder, og robotter bliver solgt som noget, der er nemt at bruge. Men det kan sagtens ende galt, hvis man tager for let på opgaven, advarer eksperter. (forside, side 6-7)

UDENLANDSKE BØRSHUSE HAR SAT SIG PÅ FONDSBØRSEN

Udenlandske medlemmer af Nasdaq Copenhagen står over for 80 pct. af omsætningen. (side 8)

BERLINGSKE BUSINESS

KØBENHAVN FÅR OVERRASKENDE KLØ I JOBFESTEN

Genåbningen i maj har sat gang i den danske økonomi, men det er ikke alle kommuner, der har fået samme glæde af opsvinget. Specielt i København har den manglende turisme sat sine præg. (forside + s. 4)

DEN DIGITALE SIKKERHED HALTER HOS IVÆRKSÆTTERE

Mange mindre virksomheder sikrer sig ikke tilstrækkeligt under digitaliseringsproces. Det gør dem sårbare overfor hackerangreb, og det kan blive et problem for samfundsøkonomien. (s. 2)

.\\˙ MarketWire