Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens danske avisuddrag med aktieuro, drisdumping og elbiler

28/9 07:34

BØRSEN

AKTIER: MARKEDSURO KAN UDSÆTTE NOTERINGER

De sidste par ugers aktieuro giver usikkerhed hos børsbejlere. Markedet for nye børsnoteringer har ellers været aktivt i år.

(Forside + side 10-11)

80.000 DANSKERE I RISIKO FOR AT BLIVE RAMT HÅRDT AF AKTIEBESKATNINGER

Hvis den foreslåede hævning af aktieskatten fra 42 pct. til 45 pct. bliver en realitet, vil omtrent 80.000 danskere få en ekstraregning på 12.500 kr. eller mere.

(Forside + side 18-19)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STRID OM KINESISK PRISDUMPING AVLER KRITIK AF ERHVERVSMINISTEREN

Sagen om de kinesiske vindmølletårne, der fragtes til Europa, har nu skabt kritik af erhvervsminister Simon Kollerup (S). Kritikken kommer både fra erhvervslivet og regeringens støttepartier, som mener, at ministeren har tøvet i sagen.

(Side 12-13)

SØSTRENE GRENE: JAGTER REKORD-RESULTAT EFTER CORONAKRISEN

Detailselskabet, Søstrene Grene, er i vækst efter krisen. Selskabet forventer at åbne mere end 100 butikker i samarbejde med lokale franchise- og joint venture-partnere over de næste tre år.

(Side 8)

BERLINGSKE BUSINESS

ELBILER: FOR FÅ LADESTANDERE BREMSER DEN GRØNNE OMSTILLING

Bilgiganten, Nic. Christiansen Gruppen, mener at det bugnende salg af elbiler er ved, at køre fra antallet af ladestandere. Dette kan bremse omstillingen til eldrevne biler. Transportminister, Benny Engelbrecht (S), finder kritikken mærkelig.

(Forside + side 4-6)

OLIE OG RENTER TRYKKEDE DANSKE ELITEAKTIER NED PÅ EUROPAS BUND

De amerikanske renter er steget til det højeste niveau siden juli, og det presser mange af aktierne i C25. Samtidig er olieprisen steget, hvilket øger transportomkostningerne.

(Forside + side 11)

.\\˙ MarketWire