Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Demant: Finanshuse sænker kursmål - DNB hæver anbefaling

28/9 09:30

Demant har dagen efter sin kapitalmarkedsdag fået opmærksomhed fra flere finanshuse, der efterfølgende har skåret og lagt til kursmålet for høreapparataktien.

Jyske Bank har sænket sine forventninger til Demants indtjening oven på skuffende nyt om lavere indtjening fra Communications i andet halvår, men fastholder derudover både anbefaling og kursmål, der fortsat er "hold" og 380 kr.

- Vi fastholder vores forventning om en organisk vækst på henholdsvis 12 pct. i 2022 og 10 pct. i 2023, men sænker vores forventninger til indtjeningen i 2021-23, da Demant først vil være tilbage i svagt positivt territorium i 2023, skriver Janne Vincent Kjær, der er direktør i Jyske Markets, i sin analyse.

Samtidig har finanshuset DNB løftet anbefalingen på Demant til "køb" fra "hold", men fastholder sit kursmål for aktien i 400 kr., viser data fra Bloomberg News.

Hos Danske Bank er kursmålet blevet skåret til med 15 kr. og ligger nu på 390 kr., mens anbefalingen er fortsat er "køb", skriver Bloomberg.

Nordea har desuden sænket kursmålet til 379 kr. 385 kr., hvor anbefalingen fortsat er "hold". Carnegie har i samme ombæring lagt 5 kr. til kursmålet, der nu ligger på 400 kr., skriver PLX.AI.

Aktien fortsætter sit fald fra mandag og dykker kort efter markedsåbning 1,2 pct. til 330 kr. på børsen i København.

.\\˙ MarketWire