Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tivoli-direktør øjner mere "normal" tilstand i efterårsåbningen

28/9 11:46

Når Tivoli for 16. gang åbner for efterårssæsonen med halloween, venter Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch, at det bliver en mere normal sæson i henhold til corona.

- Det er gået bedre end forventet over sommeren med hensyn til antallet af gæster i Tivoli, og vi håber på, at tendensen fortsætter til efterårssæsonen, siger hun om efterårssæsonen, der starter den 14. oktober i Tivoli.

- Det er vores ambition, at åbningen af efterårssæsonen bliver et symbol på, at Danmark og København er på vej tilbage til noget vi alle husker fra før covid-19. Der er bestemt noget vej endnu, men vi ser frem til halloween som modsat sidste år er helt fri for snærende restriktioner, påpeger hun.

At der går lidt tid endnu, inden gæsterne strømmer ind som før corona skyldes, at turisterne stadig mangler i stort tal.

Det var i 2006, at Tivoli for første gang holdt halloween, der varede i 10 dage. Sæsonen blev udvidet først til to uger - og for fire år siden forlængede Tivoli sæsonen til tre uger.

Første sæson blev besøgt af 250.000 gæster. Og før covid-19 blev Halloween i TIvoli besøgt af cirka en halv mio. gæster.

.\\˙ MarketWire