Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Carlsberg, DSV og Netcompany

29/10 06:32

BØRSEN

ATP-MILLIARDER SKAL GØRE SORTE SELSKABER GRØNNE

Landets største pengetank, ATP, vil med 200 mia. kr. skubbe virksomheder, der ikke er i mål med den grønne omstilling, i en klimavenlig retning. ”Vi skal turde investere i virksomheder, som vil de grønne løsninger – selv om de ikke er der endnu," siger topchef i ATP, Bo Foged. (Forside, side 20-21)

CARLSBERGS CEES ’T HART TVIVLER PÅ NYE NEDLUKNINGER

Carlsbergs topchef venter, at det stigende smittetryk vil blive håndteret med andre midler end nedlukninger. (Side 4)

KINESERE HAR GENOPLIVET SVENSK BILIKON: NU ER VOLVO BØRSKLAR OG GLIMTER AF GULD

Under amerikansk ejerskab blev værdier for milliarder destrueret hos Volvo gennem 2000’erne. Volvos redningsmand blev kinesiske Geely, der købte dem for en slik og nu er klar til sende dem på børsen. Prisskilt: 115 mia. kr. (Side 6-7)

UDVIDET DSV-LEDELSE GIVER MERE KRAFT

DSV har udvidet direktionen med et ekstra medlem. Det er en styrkelse, der har været undervejs længe ifølge formanden. (Side 8)

ALM BRAND HAR OMKOSTNINGSUDFORDRINGER

Forsikringsselskabet Alm. Brand har langt højere omkostninger end Tryg og Topdanmark. Topchefen lover bedre tider. (Side 10)

KAPITALFOND VIL SÆLGE BRILLEFIRMA: PRIS NÆRMER SIG 1 MIA. KR.

Erhvervsinvest arbejder i hemmelighed på at sælge aarhusianske Design Eyewear Group International. Værdien kan nå 1 mia. kr. (Side 12)

NETCOMPANY GÅR I FLÆSKET PÅ E-BOKS MED NY POSTLØSNING

Netcompany vil udfordre e-Boks med innovativ post, der indeholder en lang række dynamiske funktionaliteter for brugeren. (Side 16)

HVER ANDEN INDUSTRIVIRKSOMHED HÅRDT RAMT AF MATERIALEMANGEL

Optimismen i danske virksomheder har aldrig været højere på trods af en meget massiv mangel på materialer og hænder. (Side 28)

ANALYTIKERE SER TOCIFRET KURSPOTENTIALE I DEN BILLIGSTE C25-AKTIE

Mærsk-aktien spås en tocifret stigning, men indtjeningseksplosionen har en udløbsdato, lyder advarslen. (Side 34-35)

BERLINGSKE BUSINESS

SVENSK ØKONOMI BRAGER FREM OG SVENSKERNE FORVENTER REKORDHØJ INFLATION

Svensk økonomi fortsætter helingen efter coronatiden med flot vækst i årets tredje kvartal. Forsyningskrisen og ikke mindst høje energipriser begynder dog at presse husholdningerne. Inflationsforventningerne er på det højeste niveau nogensinde. (Side 6)

ECB-CHEF FORSØGER AT TALE RENTEN NED - MEN MISLYKKES TOTALT

Chefen for den Europæiske Centralbank, Christine Lagarde, er overbevist om, at den høje inflation bare er midlertidig. Tilsyneladende er det finansielle marked ikke lige så overbevist, og det har efter torsdagens centralbankmøde sendt europæiske renter og euroen i vejret. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

TOPCHEFER DRAGER TIL KLIMATOPMØDE FOR AT GØRE EN FORSKEL

Ni toneangivende direktører fortæller om håb og bekymringer forud for klimatopmødet i Glasgow, der vil blive skelsættende for klimakampen. (Forside, side 6-7)

FCK-EJER OPJUSTERER FORVENTNINGERNE

Det går bedre end ventet rent økonomisk for Parken Sport & Entertainment, der står bag fodboldklubben FCK og Lalandia. Underholdningskoncernen har således opjusteret forventningerne til hele året. (Side 2)

TOPCHEF VIL MODERNISERE ALM. BRAND

Det går godt med at forberede opløbet af Codan, lyder det fra administrerende direktør i Alm. Brand, Rasmus Werner Nielsen. (Side 4)

ILVA-KÆDEN KØRER MED SORTE TAL EFTER ÅR MED MILLIONUNDERSKUD

Møbelselskabet Ilva melder om overskud i driften for første gang i mange år. Ifølge chefen for virksomheden, som ejes af Lars Larsen Group, er det resultatet af en forenkling i alle led. (Side 10)

TELENOR KOM FLYVENDE UD AF ÅRETS TREDJE KVARTAL

Kunderne er vilde med Telenor, men tilstrømningen var større sidste år. (Side 14)

.\\˙ MarketWire