Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Mærsk, GN og Demant

3/11 06:32

BØRSEN

MÆRSK: TRANSPORT ER NU ET FORRETNINGSKRITISK OMRÅDE

Fra at være taget for givet er transport ifølge Mærsks topchef nu et forretningskritisk område ude i virksomhederne, hvor direktørerne i stigende grad går med livrem og seler. (Forside, side 6-8)

INDUSTRIGIGANTER LÆGGER KLIMASAMARBEJDE I GRAVEN

Danfoss, Grundfos og Rockwool har skrinlagt et fælles klimaselskab, der blev stiftet i 2014. Forsker undrer sig. (Side 2)

NORDISK SAMARBEJDE OM BETALINGER SKYDES TIL 2025

Det ambitiøse betalingssamarbejde i Norden – P27 – forsinkes to år. Man venter bl.a. på Nationalbankens nye system. (Side 4)

TILSYN MÅ VURDERE SALG AF BANK

Jyske Banks topchef vurderer, at konkurrencemyndighederne kan gå ind og vurdere særlige aftaler ved salg af Handelsbanken i Danmark. (Side 10)

GN-AKTIEN ER BLEVET FOR BILLIG

Analytikerne ser tocifret potentiale i headset- og høreapparat-aktien GN, der siden juli er faldet fra hinanden. (Side 26-27)

NY AKTIE HAR FÆLLESTRÆK MED KURSRAKET – MEN BØRSPANEL TROR IKKE PÅ VÆKSTLØFTER

Ingeniørselskabet Q-Interline jagter frisk kapital på First North-børsen. Men børspanelet tvivler på de store vækstløfter. (Side 28-29)

ANALYTIKER: OLIEAKTIERS OPTUR KAN SNART VÆRE SLUT

Markante prisstigninger på olie giver medvind til olieaktier. Men kursfesten slutter, vurderer analytiker. (Side 30)


BERLINGSKE BUSINESS

FALCK KRÆVEDE EN FORDEL I MILLIARDUDBUD FOR AT HJÆLPE MED KVIKTEST

Da Falck som en af de private aktører sprang til for at løse det akutte behov for kviktest under coronakrisen, betingede topchef Jakob Riis sig, at det næste udbud af milliardkontrakterne ville blive afgjort af andet end pris. (Forside, side 4-5)

MÆRSK SÆTTER FARTEN OP I GRØNT KAPLØB

Mærsk er meget tæt på at rykke planerne for at blive klimaneutral flere år frem. En hastig teknologisk udvikling af blandt andet skibsmotorer får rederiet til at se mere lyst på at få løst klimaudfordringerne. (Side 10-11)

MÆRSK HAR KØBT OP I NY SATSNING PÅ FLYFRAGT

Transportgigant køber et tysk flyselskab og vil i langt større omfang tilbyde kunderne hurtigere fragt med fly. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

APM OG PENSIONSKASSER PRESSER PÅ: DANMARK KAN STÅ FORAN ET NYT GRØNT EVENTYR

Pensionsselskaberne står klar med milliarderne, og Mærsk er en sikker storkunde. Det er grundlaget for visionen om at skabe et dansk vindeventyr 2.0 på basis af den endnu jomfruelige ptx-teknologi, hvor grøn strøm omdannes til brintbaserede brændstoffer. (Forside, side 6-7)

MÆRSK HENTER GEVINST PÅ FLERE FASTE KUNDER OG FORTSAT FEDE FRAGT-TIDER

Det ekstraordinært gode marked for søfragt fortsætter. Mærsk forventer, at det også vil gælde ind i næste år. (Side 4)

JYSKE BANK I FRONTALANGREB PÅ NYKREDIT

Jyske Banks udlån til boligmarkedet falder, men topchefen håber snart at kunne sælge boliglån til kunder i andre banker. (Side 4-5)

DEMANT-TOPCHEF: KERNEFORRETNINGEN LEVERER, OG SÅ KOMMER MARKEDSANDELENE

Høreapparatkoncernen Demant er i god form og tjener flere penge end ventet. (Side 5)

.\\˙ MarketWire