Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens danske avisuddrag med lønstigninger, Arla og Netcompany

26/11 07:10

BØRSEN

NATIONALBANKEN VENTER FLERE ÅR MED LØNFEST

Danmarks økonomiske genopretning efter coronakrisen er gået hurtigt. Faktisk er Danmarks økonomi tilbage på sporet markant hurtigere end USA og resten af Europa. Tal viser ligeledes, at ledigheden er den laveste siden 2009. På baggrund af dette venter Nationalbanken, at danskerne de kommende år kan se frem til en mærkbar bedre løn. (Forside + side 28-29)

EKSPERT: HASTER MED NY LUFTFARTSSTRATEGI

Der trænger til en ny dansk luftfartsstrategi, lyder det fra en ekspert forud for Transportministeriets luftfartsudspil i 2022. Lektor Claus Lassen opfordrer den danske regering til at hente inspiration fra de danske nabolande. (side 14)

TO LANDE I EUROPA ER NU TILBAGE I FULD NEDLUKNING

I Slovakiet blev der fra torsdag igangsat en ny nedlukning, som foreløbigt vil vare to uger. Østrig var i forvejen lukket ned, hvorfor der nu ses to EU-lande som er nedlukkede. Italien har en plan om et "super-coronapas", mens Tyskland og Frankrig også varsler flere restriktioner. (side 32)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STATEN SCORER MILLIARDGEVINST PÅ NY VINDMØLLEPARK I NORDSØEN

Flere selskaber har budt ind på produktionen af en ny havvindmøllepark i Nordsøen med den absolut minimale pris. Det betyder, at staten for første gang nogensinde ikke behøver subsidiere en vindmøllepark. (Forside + side 6-7)

TEKNOLOGISK GENNEMBRUD FOR ARLA

Arlas datterselskab Arla Foods Ingredients har fundet en ny teknologi til produktion af modermælkserstatning, som både muliggør større produktionsniveau og højere kvalitet. (Forside + side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

NORDEA TRÆKKER VACCINEKRITISK ANALYSE MED NAZIREFERENCER TILBAGE

Nordea kritiserede i en analyse flere landes sundhedseksperter og myndigheder. Kritikken var især rettet mod indgreb og restriktioner i forbindelse med coronapandemien. Yderligere var der stor skepsis af vacciners effektivitet. Nu er analysen dog blev slettet efter nazireferencer. (Forside + side 4)

CORONAPRES UDSKYDER AFLØSER FOR E-BOKS I TRE TIL FIRE MÅNEDER

Efter at danske e-boks, som ejes halvt af PostNord og halvt af Nets, tabte udbuddet om digital post til Netcompany, har danskerne kunne se frem til en ny digital postkasse. Den udskydes nu efter coronapres på Netcompany. (side 4)

.\\˙ MarketWire