Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Berkshires Munger: Markederne endnu mere skøre end under it-boblen

3/12 15:14

Det nuværende marked er ekstremt overvurderet flere steder, og stemningen er "endnu mere skør" end under it-boblen i slutningen af 1990'erne.

Det sagde 97 årige Charlie Munger, næstformand i Warren Buffetts Berkshire Hathaway, ved en konference i Sydney ifølge Bloomberg News.

Udover markedets vurderingen af markdedets tilstand var Munger også ude med riven efter kryptovaluta, hvor han i den forbindelse sendte roser mod Kina.

- Jeg ville ønske, at det (kryptovaluta, red.) aldrig var blevet opfundet, sagde han og fortsatte:

- Jeg beundrer Kina (for deres beslutning om at forbyde transaktioner med kryptovaluta, red.) og mener, at de gør det rigtige, sagde den amerikanske finansmand og understregede, at han ikke tager del i bobler på nogen måde.

Netop Kina ønsker Munger et bedre samarbejde med fra amerikanske side. Her pegede han på Australien som en potentiel mægler til at forbedre relationerne mellem USA og Kina.

Investorveteranen begrundede det med, at Australien grundet landets engagement i Kina potentielt står i en "konstruktiv" position.

.\\˙ MarketWire