Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Ørsted, Danske Bank og Nordea

20/12 06:32

BØRSEN

NASDAQ FRASIGER SIG ANSVARET FOR BØRSFUSERE

Selskaber på First North fejler på stribe på de vækstmål, de lover investorer. Chef for noteringer ved Nasdaq i København, Carsten Borring, erkender problemet, men afviser ansvaret. E-sportselskabet Astralis ser ud til at blive det 14. selskab, der skyder forbi målsætningen. (Forside, side 18-19)

TÅRNPRODUCENTER ER TILFREDSE MED STRAFTOLD MOD KINA
Valmont og Welcon glæder sig over straftold på vindmølletårne fra Kina, mens afgørelsen ærgrer Vestas. (Side)

ØRSTED SKAL LEVERE GRØN STRØM TIL 250.000 HUSSTANDE I USA

Ørsted skal opføre endnu en stor havvindpark i USA. Det står klart, efter at den danske energikæmpe i fredags blev udråbt til sejrherre i et udbud i den amerikanske stat Maryland. (Side)

CARLSBERGFONDET GIVER CARLSBERG NYE VILKÅR

Henrik Poulsen skal styrke Carlsbergs kommercielle ledelse, mens Majken Schultz skal udøve aktivt ejerskab fra en svækket position. (Side 8)

DANSKE BANK ER FAVORIT TIL HANDELSBANKENS FINSKE AKTIVITETER

Flere analytikere vurderer, at Danske Bank er den mest oplagte køber til Handelsbankens finske afdeling. (Side 9)

INVESTOR SLÅR 95 PCT AF SINE RIVALER MED TRE SIMPLE REGLER

Steffen Rønn hører til i toppen af porteføljeforvaltere af globale aktiefonde. Porteføljen består af få selskaber. (Side 16-17)

DANSKE INVESTORER GASSER OP FOR RISIKOEN I UDENLANDSKE AKTIER

Danske investorer holder sig til de konservative aktievalg herhjemme, men tager masser af risiko i udlandet. (Side 20-21)

BERLINGSKE BUSINESS

INTERNETUDBYDERE ER TRÆTTE AF »FASTSPEED« I SLOWMOTION PÅ TDC-NET

Fastspeed og Telenor vil ikke sælge lynhurtige internetforbindelser på TDCs fibernet, så længe TDC bliver ved med i sidste øjeblik at aflyse de teknikere, som skal sørge for, at kunderne kan blive koblet på. Teleanalytiker kalder situationen grotesk. (Forside, side 8-9)

NEDTUREN I VÆKSTAKTIER BLIVER DYB, BARSK OG ER KUN LIGE STARTET

Boblen brister i de mest risikable lommer på aktiemarkedet. Gruppen af aktier, der steg mest under det usædvanlige børsår 2020, får tørre kurstæsk i 2021. (Side 12)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

VIRKSOMHEDSHANDLER SKABER REKORDVÆKST I ADVOKATHUSE

Den danske advokatbranche er inde i en voldsom vækstperiode. Ikke mindst virksomhedshandler fylder kassen hos de store advokathuse, men også branchens mindre aktører har travlt med hushandler, testamenter og bisidderopgaver. (Forside, side 4-5)

ØRSTED VINDER STORORDRE I USA

Den danske energigigant Ørsted har vundet en havvindkontrakt i amerikanske Maryland. Projektet skal producere grøn strøm til 250.000 husstande på halvøen Delmarva på den amerikanske østkyst. (Side 2)

BYGGEVIRKSOMHEDER MISSEDE EN GYLDEN MULIGHED

Stigende materialepriser og lønninger knuser entreprenørers og håndværksfirmaers mulighed for at slå rekord for indtjeningen i 2021, spår Deloitte-partner. 2020 bød på en løftet overskudsgrad, men imponerende var den ikke. (Side 6-7)

MAERSK DRILLING HAR UDDELT FLERE ADVARSLER FOR UØNSKET ADFÆRD

Det er ikke kun topchef Jørn Madsen, der har fået en advarsel efter upassende adfærd i Maersk Drilling. Ifølge bestyrelsesformand Claus Hemmingsen har uønsket adfærd hos ansatte i flere tilfælde ført til advarsler og ansættelsesmæssige konsekvenser. (Side 7)

FÆRRE OG FÆRRE SELSKABER TRÆKKER AKTIEMARKEDET OP

Der er flere tegn på, at markedets seneste gevinster måske er for gode til at være sande. Et af dem er, at gevinsterne efterhånden kommer fra en meget snæver kreds af selskaber. (Side 8-9)

NORDEA I MEDVIND ER SNART KLAR MED NYE MÅL

Den nordiske bank er kommet godt gennem coronakrisen og ligger til at opfylde sine målsætninger for 2022 allerede i år. Ledelsen arbejder på nye og mere ambitiøse målsætninger, som vil blive præsenteret sammen med årsregnskabet til februar. (Side 10-11)

.\\˙ MarketWire