Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Didi Global får kæmpe underskud før planlagt notering i Hongkong - NY2

30/12 09:57

Det kinesiske samkørselsselskab Didi kom ud af tredje kvartal med et fald i omsætningen på 1,7 pct. og et gigantisk underskud på 4,7 mia. dollar.

Det sker frem mod en planlagt børsnotering i Hongkong.

Kvartalet, der sluttede den 30. september, viste en omsætning på 6,6 mia. dollar. Sammenlignet med kvartalet inden var det et fald på 13 pct.

I forbindelse med regnskabet onsdag blev det bekræftet, at Didi går efter en børsnotering i Hongkong. Historien om børsnoteringen var rygtet forud for regnskabet.

Allerede i starten af december meldte Didi ud, at selskabet vil afnoteres fra børsen i New York. Det sker altså for i stedet at lade sig notere på Hong Kong Stock Exchange.

Det er blot et lille halvt år siden, at at Didi Global blev en del af NYSE-familien, men de mange nedslag fra den kinesiske regerings side på såvel teknologigiganter som på kinesiske selskaber noteret i udlandet fik samkørselsgiganten til at kaste håndklædet i ringen og i stedet forfølge en børsnotering i det kinesisk regulerede Hongkong.

Skiftet skal ifølge Bloomberg News gennemføres som en såkaldt "listing by introduction"-manøvre, hvor investorerne i den amerikanske notering kan beholde deres aktier og blot lade dem flytte med til Hongkong.

Der skal dermed heller ikke sælges nye aktier i forbindelse med noteringen i Hongkong.

Ifølge nyhedsbureauet vil Didi benytte med Goldman Sachs, CMB International og CCB International som rådgivere i forbindelse med flytningen af selskabets børsnotering.

.\\˙ MarketWire