Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed

19/1 06:34

Den danske vindmølleproducent Vestas er blevet kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed.

Det er sket i den 18. årlige opgørelse fra det canadiske analysehus og erhvervsmagasin Corporate Knights over de mest bæredygtige virksomheder.

Efter en plads som nummer 21 i 2021 har Vestas taget et tigerspring helt til tops i målingen, hvor de 100 bedst performende i undersøgelsen har fået en plads på listen.

I undersøgelsen indgår 6914 virksomheder med en omsætning på over en milliard dollar, som er blevet bedømt på 23 indikatorer særligt relateret til bæredygtighed.

- Vestas har forbedret sin performance inden for bæredygtighed markant siden introduktionen af sin bæredygtighedsstrategi tilbage i 2020, fremgår det af en meddelelse fra Corporate Knights.

I det hele taget er danske virksomheder stærkt repræsenteret på listen.

Chr. Hansen indtager i år nemlig pladsen som nummer to, mens Ørsted, som toppede listen i 2020 - og sidste år lå nummer to efter franske Schneider Electric - i den nye opgørelse ender som nummer syv.

Novozymes og Coloplast ligger i den nye opgørelse endvidere henholdsvis på plads nummer 35 og 83.

.\\˙ MarketWire