Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nvidia vil lægge opkøb af Arm i graven

25/1 11:41

Nvidia vil i al stilfærdighed droppe sit opkøbsforsøg af britiske Arm fra Softbank, skriver Bloomberg News.

Opkøbet henlægges efter flere måneder med nær intet fremskridt, efter at Nvidia havde købt Arm for 40 mia. dollar., oplyser kilder.

Den amerikanske chipproducent skulle angiveligt have fortalt partnere, at den ikke ventede, at købet ville blive gennemført. I stedet overvejer Softbank nu at sende Arm på børsen, fortæller kilder.

Opkøbet ville have været det største inden for området for computerchips, men blev mødt af modstand fra konkurrencemyndighederne i Storbritannien, USA og Kina foruden Arms kunder.

I USA lagde den føderale handelsmyndighed FTC sag an mod Nvidia for at standse opkøbet, da det blev vurderet, at opkøbet ville gøre Nvidia for dominerende.

Der er endnu ikke taget en endegyldig beslutning, fortæller kilder til Bloomberg, og både Arm og Nvidia bejler angiveligt stadig til de relevante myndigheder for at få godkendelsen igennem.

Aktien falder 2,5 pct. til 227,98 dollar på det amerikanske formarked efter rygterne.

.\\˙ MarketWire