Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab: Partners Darzalex-salg på linje med forventningerne - NY2

25/1 12:58

Salget af det Genmab-udviklede knoglemarvskræftmiddel, Darzalex, som er udlicenseret til Johnson & Johnson, ramte nogenlunde på niveau med analytikerforventningerne i fjerde kvartal.

Det fremgår af det amerikanske selskabs regnskab for perioden tirsdag, og bekræftes af Genmab i en børsmeddelelse.

Darzalex-salget er i fjerde kvartal opgjort til 1645 mio. dollar mod ventet 1636 mio. dollar blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af data fra Bloomberg News.

Samlet løb Johnson & Johnsons salg af Darzalex dermed op i 6023 mio. dollar i 2021. Det er lige under midten af Genmabs seneste opjusterede salgsprognose for Darzalex, der forudså en omsætning på 5900-6200 mio. dollar.

Salget i USA løb op i 3169 mio. dollar sidste år, mens salget i resten af Europa var på 2854 mio. dollar.

VÆKSTEN FORTSÆTTER

Salget i fjerde kvartal ligger ifølge analytiker i Sydbank Søren Løntoft Hansen en anelse under de analytikerestimater, Genmab selv har indsamlet og som MarketWire ikke har adgang til.

Afvigelsen er dog ikke stor.

- Og selv om man rammer lidt under forventningerne, så er der fortsat stærk vækst i forretningen både i USA og i resten af verden, siger Søren Løntoft Hansen, der også spår stigende salg næste år.

- Med de tal, vi netop har fået, tegner det til et Darzalex-salg på 7,4 mia. dollar i 2022, siger Søren Løntoft Hansen.

Genmab-aktien ligger 1,7 pct. højere end mandag i 2183 kr., men er faldet 17 pct. i 2022, der har været præget uro om inflation, renter og konflikten mellem Rusland og Ukraine.

.\\˙ MarketWire