Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med NKT, SAS og GN

16/5 06:32

BØRSEN

NKT ER GÅET FRA FIASKO TIL SUCCES – TOPCHEF OVERVEJER FRISK KAPITAL

Kabelleverandøren NKT er gået fra fiasko til succes på kun et par år –nu vil topchefen Alexander Kara udvide, og der er behov for frisk kapital. (Forside, side 4-5)

FLY-LEASINGAFTALER TIL LAVPRIS ER FORTID

SAS vil have lav flyleje som del af spareplan. Men coronaens discounteventyr er forbi, siger leasingtopchef. (Side 2)

IMERCO INVESTERER MASSIVT I NY PLAN TRODS STOR TURBULENS

Isenkræmmerkæden Imercos ejer er en langsigtet investor, understreger direktør, der har igangsat stor plan for firmaet. (Side 6)

DSV-DIREKTØR VIL HELST UNDGÅ SLÅSKAMPEN I RETTEN

DSV, der er blevet sagsøgt af Flying Tiger, er fortaler for at søge kompromiser frem for at tage kampen i retten. Retssager er som oftest spild af tid og penge, mener DSV. (Side 7)

SPAR NORD REV AFTALE OM FORTROLIGHED I STYKKER

Banken ophævede fortrolighedsaftale med Ole Madsen, da det viste sig, at svindel var mere omfattende end først antaget. (Side 8)

ØKONOMIEN ER NU STORT SET SÅ PRESSET SOM FØR FINANSKRISEN

Aktiviteten i dansk økonomi er på højde med årene op til finanskrisen. Alligevel maner flere økonomer foreløbigt til ro. (Side 12)

DANSKE BANK OG NORDEA ÆNDRER AKTIESTRATEGI

Usikkerhed får nu Nordea og Danske Bank til at justere porteføljerne. Investorer risikerer at agere for sent, mener forvalter. (Side 18)


BERLINGSKE BUSINESS

KASI-JESPER LADER SIG IKKE SLÅ UD

Iværksætteren Jesper ”Kasi” Nielsen har flere konkurser bag sig, og med lukningen af smykkefirmaet JN Jewelry sidste år har han efterladt tusindvis af rasende sælgere uden at betale dem provision eller levere smykker, de har betalt for. Som ekstra salt i såret har han nu et nyt smykkeeventyr i støbeskeen. (Forside, side 4-5)

INFLATIONEN FÅR PENGENE TIL AT FOSSE IND I USAS STATSKASSE

Politikerne i den amerikanske kongres kan ikke blive enige om at bruge flere penge eller at sætte skatten ned. Derfor går det pludselig overraskende godt med statsfinanserne, som nyder godt den høje inflation og de tiltagende lønstigninger. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

KRISESTEMNING ANTÆNDER FLERE KONFLIKTER I BYGGEBRANCHEN

De seneste års optimisme og vækst i byggeriet er afløst af krisestemning. Antallet af konkurser og stridigheder mellem aktørerne er stigende, beretter flere branchekendere. (Forside, side 6-7)

DANSK TECH-HÅB ER GÅET KONKURS

Det danske selskab IOT Denmark har aldrig formået at skabe overskud. Nu har aktionærerne trukket stikket. (Side 4)

MANGEL PÅ FOLK I KØBENHAVNS LUFTHAVN GIVER KØ OG KLAGER

Københavns Lufthavn i Kastrup mangler fortsat personale. Sådan vil det formentlig se ud indtil sommerferien. (Side 4)

PRISEN FOR KINAS BERYGTEDE STRATEGI STIGER OG STÅR TIL AT RAMME GLOBALT

Trods stigende omkostninger holder den kinesiske regering fast i sin berygtede nultolerance-strategi over for coronavirus, som i sidste ende kan få konsekvenser for den globale økonomi. (Side 10)

HØJE RENTER BEKYMRER: GÆLDSKRISE I SYDEUROPA KAN IGEN BLIVE DAGLIGDAG

En række sydeuropæiske lande har øget deres gæld, siden gældskrisen rasede i 2011. Med de seneste rentestigninger nærmer de sig igen et kritisk punkt, advarer Deutsche Bank. (Side 12-13

GN TRYKTESTER SIN TROVÆRDIGHED PÅ AKTIEMARKEDET

Trods alle de problemer, der har ramt verdensøkonomien – og også GN Store Nord – i første kvartal, opretholder selskabet høje forventninger til hele 2022. Tror man på dette scenarie, er der et betydeligt potentiale i aktien, som har fået hårde drag over nakken det seneste halve år. (Side 14-15)

.\\˙ MarketWire