Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ambu/CEO: Meget bevidst om troværdighed og transparant kommunikation

20/5 16:29

Syv nedjusteringer på tre år har skabt en massiv kløft af mistillid til Ambu, og for selskabets nye topchef, Britt Meelby Jensen, er det da også et "ret stort fokusområde" at få rettet op på.

Det skriver Børsen.

- Jeg har fuld forståelse for, at de gentagne nedjusteringer har tæret på både investorernes og markedets tillid til os. Det er selvsagt et ret stort fokusområde for bestyrelsen, men også for mig som ny CEO.

- I den henseende er jeg meget bevidst om troværdighed og det at kommunikere på en transparent måde, siger hun i et interview med Børsen.

Ambu meddelte torsdag eftermiddag, at Jose Juan Gonzalez efter tre år på topchefposten - og altså efter syv nedjusteringer - ville blive afløst allerede dagen efter af Britt Meelby Jensen.

Selskabets bestyrelsesformand Jørgen Jensen sagde i den forbindelse, at der nu var behov for en topchef med en anden profil.

Britt Meelby Jensen har hidtil været i bestyrelsen hos Ambu, hvilket har givet hende et blik på tingene, men før, hun skal ind og drage konklusioner, vil hun først lære sine kolleger bedre at kende samt Ambus kunder.

- Jeg skal med andre ord ned i maskinrummet og få en mere detaljeret forståelse for forretningen, fortæller Britt Meelby Jensen til Børsen og understreger samtidig, at den overordnede strategiske retning er uændret.

.\\˙ MarketWire