Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

JPMorgan opjusterer forventninger til nettorenteindtægterne

23/5 15:10

JPMorgan indikeres 1,7 pct. højere i det amerikanske formarked, efter at storbanken har opjusteret sine forventninger til nettorenteindtægterne i år.

Den New York-baserede bank venter ifølge Bloomberg News nu, at nettorenteindtægterne eksklusive Markets-forretningen vil stige med 26 pct. i år til mere end 56 mia. dollar mod tidligere ventet prognose på mere end 53 mia. dollar. I forbindelse med årsregnskabsaflæggelsen i januar var prognosen på 50 mia. dollar.

Bankens topchef, Jamie Dimon, indikerede dog allerede i sidste uge, at banken ville hæve sit estimat som følge af udsigterne til, at den amerikanske centralbank vil fortsætte med at hæve sin ledende rente.

JPMorgan har haft en god start på året, vurderer finanshuset Credit Suisse med henvisning til opjusteringen af nettorenteindtægtsprognosen sammen med en flad udvikling i udgifterne og en normalisering af kreditomkostningerne.


.\\˙ MarketWire