Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens danske avisuddrag med Zealand Pharma, SAS og Bestseller

30/5 07:33

BØRSEN

NU KOMMER PRISNEDSLAGENE - SÆRLIGT I NORDSJÆLLAND MÅ HUSSÆLGERE GIVE RABAT

Boligmarkedet er vendt, og mange steder er andelene af boligerne, som sælges under udbudsprisen steget kraftigt. (Forside + side 6)

DANSK FRIST SENEST TIRSDAG: RUBELKRAV DELER EUROPA

Rusland har krævet gasbetaling i rubler, og det har indtil videre medført lukning af gasforsyningen i Finland, Bulgarien og Polen. (side 2)

ZEALAND PHARMA-TOPCHEF FORUDSER GYLDEN FREMTID I FEDME

Zealand Pharma har skiftet prioriteringer og går nu mod øget forskning indenfor fedmemedicin. Noget som ifølge topchef Adam Steensberg kan bringe selskabet ind i en lys tid på et kæmpemarked. (side 12)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSKE VIRKSOMHEDER RISIKERER AT ENDE I KARAMBOLAGE MED TOUR DE FRANCE-EJER

Det kræver svært opkrævne godkendelser for virksomheder at få lov til at bruge Tour de France navn og logo, når cykelløbet kommer til Danmark til sommer. (Forside + side 4)

BESTSELLERS KASSEMESTER: VI HOLDER HØJ FART I TØJSALGET TRODS KRIG I EUROPA

Bestseller venter med tocifret vækst at slå egne salgsrekorder, når selskabets forskudte årsregnskab offentliggøres om tre måneder. Det sker på trods af et generelt fladt modemarked. (Forside + side 8)

SAS ER FANGET I EN KRYDSILD AF ALVORLIGE PROBLEMER

Flyselskabet SAS har leveret ni kvartaler i træk med underskud og har brug for ny kapital, hvis gælden skal betales. Men investorerne er tilbageholdende overfor SAS' redningsplan. (Forside + side 10-11)

BERLINGSKE BUSINESS

UNGE DANSKERE VIL KUNNE GÅ PÅ PENSION SOM 74-ÅRIGE

Beregninger af statens fremtidige regnskab viser, at pensionsalderen i fremtiden hedder 74,5 år. Beregningerne er imidlertid upopulære hos de fremtidige pensionister, der formentlig også vil have råd til at trække sig tilbage før. (Forside + side 4)

KINESISKE MOBILGIGANTER SKÆRER EN FEMTEDEL AF PRODUKTIONEN VÆK

Coronaudbrud og de dertilhørende nedlukninger sammen med højere produktionspriser får tre kinesiske mobilgiganter til at nedskalere produktionen med en femtedel. (side 9)


.\\˙ MarketWire