Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Banks administrative direktør fratræder -NY

2/6 14:25

Danske Banks administrative direktør Philippe Vollot har opsagt sin stilling fra dags dato, da han har fået ansættelse i en anden bank.

Det oplyser Danske Bank i en meddelelse.

Philippe Vollot har bidraget til en "første forsvarslinje" i banken, der tæller divisionerne Financial Crime Prevention og Financial Crime Risk til forebyggelse af økonomisk kriminalitet på tværs af organisationen.

De to divisioner vil i fremtiden blive ledet af direktionsmedlem Christian Bornfeld, der har titel af Head of Personal Customers.

- Vi har besluttet fremover at overlade ansvaret for Financial Crime Prevention og Financial Crime Risk til Christian Bornfeld, som vil bringe sin dybe internationale erfaring med forebyggelse af økonomisk kriminalitet med ind i den videre implementering af vores plan, som allerede er kommet godt på vej, siger administrerende direktør Carsten Egeriis.

Som led i ændringer vil Chief Compliance Officer Satnam Lehal frem over referere til Chief Risk Officer Magnus Thor Agustsson, og han vil fortsat have mulighed for at rapportere direkte til bestyrelsen.

.\\˙ MarketWire