Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Danske Bank tager rapport til efterretning og bekræfter forsinkelse

3/6 14:46

Danske Bank har modtaget den anden rapport fra den uvildige undersøger af bankens arbejde med at rette op på dens fejlbehæftede inkassosystemer. I den forbindelse bekræfter Danske Bank, at det formentlig ikke er muligt at nå deadlinen for at rette op på fejlene i 2023.

Det meddeler Danske Bank fredag.

- Banken noterer sig, at den uvildige undersøger i rapporten anerkender de fremskridt, som banken har gjort, og at kunderne bliver kompenseret, skriver Danske Bank.

I april meddelte banken, at den ikke længere venter at have løst alle problemer allerede næste år på grund af yderligere problemstillinger. Det bliver bekræftet i fredagens meddelelse.

- Vi er enige med den uvildige undersøger i, at dette er utilfredsstillende, og kan kun beklage den frustration, som den langvarige proces med at rette op på fejlene har medført for de berørte kunder. Som følge af forsinkelsen undersøger vi, som vi kommunikerede om i april 2022, alternative tilgange til at finde frem til en endelig løsning, således at bankens inkassokunder sikres en afklaring, fremgår det af meddelelsen.

.\\˙ MarketWire