Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

KORR: Alm. Brand: Nedlægger 130 stillinger efter køb af Codan

16/6 14:21

(Flere rettelser og omskrivning af telegram udsendt tidligere torsdag.)

Forsikringsselskabet Alm. Brand har fået sin nye organisation på plads efter overtagelsen af forsikringsselskabet Codans danske aktiviteter. I alt 130 stillinger nedlægges, men flere får tilbudt ubesatte og nyoprettede stillinger, så antallet af afskedigelser begrænser sig til omkring 90.

Det fremgår af en pressemeddelelse, efter at sammenlægningen af Alm. Brand og Codan til en fælles organisation er blevet gennemført torsdag.

- Desværre har vi i dag måtte sige farvel til både dygtige og gode kolleger som følge af sammenlægningen. Det er svært at undgå, når to virksomheder skal smelte sammen til en, og det har været vigtigt for os at skabe hurtig afklaring for alle, siger Rasmus Werner Nielsen, administrerende direktør i Alm. Brand Group, ifølge meddelelsen.

Medarbejdere, der må forlade forsikringsselskabet, vil blive tilbudt et outplacement-forløb for at hjælpe dem videre.

Som næste skridt i sammenlægningen vil de nye fælles teams flytte sammen i Alm. Brands hovedkvarter på Midtermolen og i Codanhus på Gammel Kongevej.

Alm. Brand-aktien falder 3,1 pct. til 10,51 kr. i et i øvrigt negativt marked.

.\\˙ MarketWire