Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jyske Bank kan få ejendomsmæglerkæde med i opkøb

21/6 14:14

En majoritetsejerandel i ejendomsmæglerkæden Lokalbolig kan følge med i Jyske Banks opkøb af Handelsbankens danske aktiviteter.

Det skriver Finanswatch.

Handelsbanken ejer i dag nemlig 72 pct. af aktierne i Lokalbolig, mens de enkelte mæglere ejer resten.

Jyske Banks opkøb betyder dog, at den øvrige ejerkreds i Lokalbolig får en forkøbsret til at købe Handelsbankens aktier i ejendomsmæglerkæden.

- Nu vil vi gå i dialog med den nuværende ejerkreds, som i gennem mange år har haft et samarbejde med Handelsbanken, og i den forbindelse vil vi også drøfte mulighederne for et fremtidigt samarbejde med Jyske Bank, siger Lars Stensgaard Mørch, direktør for forretningsstrategi hos Jyske Bank, i en skriftlig kommentar til Finanswatch.

Hos Lokalbolig, som har 58 forretninger i Danmark, kan administrerende direktør Christian M. Andersen godt se perspektiv i Jyske Bank som storaktionær.

- Vi kommer fra en god og ordentlig bank i Handelsbanken, og hvis det skulle ende med, at Jyske Bank bliver majoritetsaktionær, så skal det nok blive et godt match. Det er en superstærk bank med gode værdier, siger Christian M. Andersen til Finanswatch.

.\\˙ MarketWire