Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA: Morgan Stanley ser stigninger inden nyt udsalg - GENT

28/6 06:34

Den amerikanske investeringsbank Morgan Stanley vurderer, at aktierne i USA kan stige 7-8 pct., inden der igen vil stå udsalg på menuen.

Det skriver Bloomberg News.

- Vi tror, det amerikanske marked kan stige yderligere, skriver bankens chefstrateg Michael Wilson i en note til kunderne.

Han var blandt de strateger, der forudså det bjørnemarked, som aktierne i USA er i netop nu.

Efter en stigning på 6,5 pct. i sidste uge er markedet i USA imidlertid stadig i minus med 18,6 pct., mens S&P 500 lukkede i årets laveste for mindre end to uger siden i 3674,84 point eller 23,4 pct. fra sin seneste rekord i starten af januar. Indekset er dermed på vej mod sit dårligste første halvår siden 1970.

Strategen fra Morgan Stanley mener dog, at det ikke er unormalt, hvis markedet genvinder 40-50 pct. af det samlede fald, i et såkaldt bearmarket rally.

Det ville sende indekset i 4200 basispunkter eller knap 8 pct. over det nuværende niveau i 3906 point.

Men altså inden nedturen igen sætter ind.

- Bjørnemarkedet er sandsynligvis ikke ovre, selv om det måske vil føles sådan de kommende uger, efterhånden som markedet tager de lavere renter som et tegn på, at Fed kan orkestrere en blød landing og afværge betydelige revisioner af indtjeningsforventningerne, kommenterer Michael Wilson.

Den tiårige rente i USA er faldet fra 3,48 pct. forrige tirsdag til senest 3,19 pct.

Morgan Stanley ser i sit basisscenario S&P 500 falde tilbage til 3400-3500 point eller 10-13 pct. fra det nuværende niveau. Det ville samtidig svare til et fald på 17-19 pct. fra de 4200, som indekset ses stige til inden da.

Skulle en recession faktisk sætte ind, mener chefstrateg Wilson, at S&P 500 skal helt ned i 3000 indekspoint. Et fald på 23 pct. fra mandagens niveau.

.\\˙ MarketWire