Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian: USA-konkurrent dropper efter data fra RSV-vaccine - GENT

29/6 06:35

Det amerikanske biotekselskab Icosavax dropper med 22 pct. i tirsdagens eftermarked, efter koncernen har offentliggjort data fra et forsøg med en mulig RSV-vaccine.

"RSV" står for "respiratory syncytial virus", og danske Bavarian Nordic er også i færd med at udvikle en tilsvarende vaccine, som allerede har fået tildelt status af "breakthrough therapy" af FDA i USA og "prioritetsstatus" hos sundhedsmyndighederne i Europa.

Icosavax selv fremhæver imidlertid dataene som positive med en "robust immunologisk respons" i begge studiets to aldersgrupper og en validering af selskabets teknologiske platform.

Icosavax planlægger således et forlænget fase 1b-studie, ligesom selskabet ønsker at starte et forsøg, som kombinere beskyttelsen mod RSV med human metapneumovirus, hmvp.

Det kliniske fase 1/1b-studie undersøgte IVX-121-vaccinens effekt hos henholdsvis 90 raske patienter i aldersgruppen 18-45 år og 130 raske forsøgspersoner i alderen 60-75 år.

Bavarian Nordic er i gang med rekrutteringen af forsøgspersoner, op til 20.000 globalt, til et fase 3-studie af sin RSV-vaccine.

.\\˙ MarketWire