Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens danske avisuddrag med Arla, Kinesiske aktier og SAS

8/8 07:27

BØRSEN

VOLDSOM VÆKST I ARLAS SALG AF STARBUCKS-KAFFE

Forbrugerne køber stadig flere af Arlas Starbucks-produkter, og Arla-chefen tror på, at de vil blive ved med at holde fast i "den lille luksus". Han er ikke bekymret over salgsopbremsning efter prisstigning (forside, s. 4).

SAS SLAP FRA KATASTROFEN MEN KAN IKKE SLAPPE AF

Det kriseramte flyselskab SAS fik et klart jo fra piloterne til den nye overenskomst, men det har været et meget dyrt ja, lyder det fra analytiker (s. 2).

STORBANKER: UDSIGT TIL NYE STIGNINGER I DE LANGE RENTER

Siden juni er renten på de tiårige danske statsobligationer blevet halvret, men flere storbanker spår rentestigninger i efteråret (forside, s. 10-11).

STRIBE AF RISICI KASTER LANGE SKYGGER OVER KINESISKE AKTIER

De kinesiske aktier er faldet markant siden 2021 og investorer har mistet store afkast. På trods af flere risici, holder Nykredit fast i sin købsanbefaling (forside, s. 12).

FONDE OVERDREV FORVENTET AFKAST OG FÅR NU HUG FRA TILSYN

Investeringsfirmaerne Obton og Koncenton har lavet vildledende markedsføring, fremgår det af påbud (s. 8).

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

CORONA: MÅSKE ER HJEMMEARBEJDE IKKE ALTID LYKKEN

Måske er hjemmearbejde ikke løsningen på stress. En eller flere hjemmearbejdsdage er blevet normen for mange danskere, men 65 pct. peger alligevel på arbejdet som det, der giver dem stress (forside, s. 4-5).

KARSTEN REE SATSER FLERE MIO. KR. PÅ GRØN ENERGI

Karsten Ree, der er kendt som stifteren af Den Blå Avis, vil gerne slå et slag for nutidens energiproblem. Han har nu købt og ombygget en fabrik i Kalundborg for et trecifret millionbeløb (forside, s. 8-9).

EUROPÆISKE AKTIER KAN BLIVE DE STORE TABERE I 2022

Europa og de europæiske aktier ser ud til at blive de store tabere fra energikrisen, inflationen og den globale afmatning, der er på vej. Sådan lyder det fra flere storbanker (forside, s. 10-11)

FORBRUGERNE SIGER NEJ TIL DE HØJE PRISER

De høje priser på fødevarer får forbrugerne verden over til at skrue ned for deres indkøb. Samtidig er der udsigt til lavere priser på nogle af de mest basale landbrugsvarer (forside, s. 6-7).

BERLINGSKE BUSINESS

NY TOPCHEF SKAL SKÆRE IGENNEM I SCHWEIZISK STORBANK

Hos Credit Suisse skal der endnu engang skiftets ud på den øverste plads, efter flere år med skandaler, finanstab og intern uro. Nu skal Ulrich Körner - også kendt under navnet "Uli Kniven" - forsøge at rette op på storbanken (s. 2).

FORSØG MED FIREDAGESUGE SKABER GLÆDE I GENTOFTE

Længere, men færre arbejdsdage. Sådan lyder opskriften på større arbejdsglæde og højere kvalitet i Børnehuset Trekløveren, der ligger i Gentofte. Borgmesteren åbner for at afprøve ordningen andre steder i kommunen (forside, s. 4-5).

SENIORER FYRES OFTERE I DET OFFENTLIGE END PÅ DET PRIVATE ARBEJDSMARKED

Fyresedlerne vælter frem til seniorerne i det offentlige. Nye tal tyder på, at stat, regioner og kommuner i langt højere grad end det private skiller sig af med de ældste medarbejdere (forside, s. 3).

I EN NY VERDENSORDEN ER USA TRÆNGT SOM STORMAGT - KINA ER UDFORDREREN

USA har koncentreret sig alt for meget om Kina og har ignoreret faren fra Rusland, siger kritikere af amerikansk politik. Det betyder sandsynligvis, at USA i fremtiden kommer til at tabe kampen om at være verdens eneste supermagt (s. 6-7).

.\\˙ MarketWire