Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med SAS, Carlsberg og Tivoli

16/8 06:32

BØRSEN

UKENDT USA-FIRMA HAR OPTION PÅ AT BLIVE STORAKTIONÆR I SAS

Kostbare renter og gebyrer til Apollo Global Management sikrer SAS en overlevelseskapital de næste ni måneder. (Forside, side 10)

PRISHOP HOS PRODUCENTER KAN RAMME FORBRUGERE

Virksomhedernes omkostninger er fortsat tårnhøje – og det kan meget vel betyde, at der fortsat venter en endnu større regning til de danske forbrugere. (Side 4)

SAS-AKTIER RISIKERER AT TABE OP MOD 97 PCT. AF SIN VÆRDI

SAS-aktien står foran en tumultarisk periode, hvor investorerne står til at blive de store tabere, mener analytikere og aktiechef. (Side 11)

MILLIARDFRASALG SENDER OVERSKUD TIL VEJRS HOS NORLYS

Norlys har haft et “ekstraordinært” første halvår, hvor energiprisernes himmelflugt har fået omsætningen til at brage op, mens et milliardfrasalg sender overskuddet mod nye højder. (Side 12)

CARLSBERG FORTÆLLER OM DRAMATISK RUSSISK EXIT

Carlsberg satte 28. marts hele sin russiske milliardforretning til salg. Forud var gået fem tumultariske uger. Topchef Cees’t Hart fortæller om det store puslespil, der skulle falde på plads frem mod beslutningen om at forlade Rusland. (Side 14-16)

OLIEBOYKOT TÆNDER AKTIESPURT HOS NORDEN OG TORM

Mens danske aktier har kæmpet for at holde kurserne oven vande, er der fart på rederierne Torm og Norden – begge er klar med regnskab torsdag. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

EKSPERTER KRITISERER ASTRALIS FOR TÅRNHØJE LØNNINGER

Det vakte opsigt, da e-sportsstjernerne fra danske Astralis blev verdensmestre i det hyperpopulære spil Counter-Strike, og selskabet blev noteret på vækstbørsen First North. Astralis har imidlertid aldrig givet overskud, og nu kritiserer eksperter ledelsen for at overbetale spillerne. (Forside, side 4-5)

TIVOLIS COMEBACK GÅR HURTIGERE END VENTET EFTER CORONAKRISEN

Tivoli har fået en god start på sommeren og har nemmere ved at få gæster ind end forventet. (Side 2)

DANSK ØKONOMI VOKSER IGEN IFØLGE FORELØBIGE TAL

Danmarks Statistiks første indikator tyder på, at der stadig er gang i aktiviteten, og at dansk økonomi voksede i andet kvartal. (Side 3)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

KRIG OG INFLATION BREMSER GRØN OMSTILLING

Energikrise, inflation og økonomisk usikkerhed får danske virksomheder til at skrue ned for klimaindsatsen. (Forside, side 8-9)

PRISSTIGNINGER KLINGER LIDT AF

Selv om stigningen i både producent- og importpriserne er aftaget de seneste måneder, er de fortsat på et meget højt niveau. (Side 2)

SAMARBEJDE MELLEM TOTALKREDIT OG BANKER FORHINDRER BILLIGERE BOLIGLÅN

Eksperter mener, at aftalen mellem Totalkredit og godt 45 danske pengeinstitutter hæmmer konkurrencen. Vrøvl, lyder det fra Nykredit, der ejer Totalkredit. (Side 6-7)

HISTORISK HUG TIL DANSKERNES REALLØN

Lønudviklingen i andet kvartal faldt i forhold til årets første tre måneder, viser en netop offentliggjort lønstatistik fra Dansk Arbejdsgiverforening. Ikke siden 1994 er reallønnen faldet mere. (Side 10)

DANSK ØKONOMI STYRER UDEN OM EN TEKNISK RECESSION

Efter et lille fald i bnp-væksten i første kvartal peger nye tal i retning af positiv vækst i andet kvartal. (Side 10)

.\\˙ MarketWire