Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

JPMorgan anbefaler short af Rockwool - foretrækker konkurrent i stedet

13/9 09:51

Rockwool får gentaget den negative anbefaling "undervægt" med et kursmål på 1200 kr. af finanshuset JPMorgan, der anbefaler, at shorte aktierne i den danske isoleringskoncern.

JPMorgans anbefaling om at spekulere i kursfald for Rockwool-aktien er en del af en porteføljeanbefaling, hvor der anbefales at købe den franske byggematerialeproducent Saint-Gobain, irske CRH samt britiske Ferguson samt cementproducenten Holcim.

Porteføljen anbefales så "neutraliseret" over for markedsudsving ved at shortsælge schweiziske Sika og Rockwool samt cementproducenterne Buzzi og Heidelbergcement.

Anbefalingen er en del af en analyse, hvor Saint-Gobain, der også har isoleringsaktiviteter, bliver anbefalet som det klare topvalg i byggematerialesektoren.

På børsen i København ligger Rockwool med et fald på 2,2 pct. i 1425 kr., og på børsen i Paris er stemningen kun en smule bedre for Saint-Gobain, der falder 0,7 pct.


.\\˙ MarketWire