Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

EU vil annoncere nye sanktioner mod Rusland - NY

28/9 15:09

Europa-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, vil onsdag annoncere et nyt sæt sanktioner, som vil være målrettet mod Rusland for landets invasion af Ukraine.

Det skriver Bloomberg News.

EU's medlemslande har overvejet en række forskellige foranstaltninger til at straffe Rusland, herunder et loft over russiske oliepriser.

Separat overvejer de europæiske allierede, hvordan de skal reagere på en afbrydelse af Nord Stream-gasrørledningen, da Rusland truede med at afbryde de sidste gasforsyninger til Europa via Ukraine.

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sagde efter mødet med den danske forsvarsminister Morten Bødskov, at de diskuterede "beskyttelse af kritisk infrastruktur."

Vestlige beskyldninger om, at Rusland saboterede Nord Stream-rørledningssystemet, er "temmelig forventede" og også "dumme" og "absurde," har en Kreml-talsmand Dmitry Peskov ifølge Bloomberg News sagt til journalister på en telekonference.

.\\˙ MarketWire