Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zealand-aktie banker op efter positive resultater - NY2

30/9 17:19

Zealand Pharma-aktien havde en særdeles god dag på børsen fredag, efter selskabet midt på dagen kunne melde om positive toplinje-resultater af forsøg med midlet Glepaglutid til behandling af patienter med korttarmssyndrom.

Aktien endte dagen med et plus på 28,5 pct. til 173,80 kr. efter den umiddelbart efter offentliggørelsen kort varigt blev sendt op med 42 pct.

Behandlingen med Glepaglutid har nået sit primære endemål, hvor 66 pct. af patienterne, der fik en dosis to gange om ugen, viste klinisk betydningsfuldt respons, skriver Zealand Pharma.

- Dagens robuste resultater for Glepaglutid er en stor milepæl for Zealand og patienter, der lever med korttarmssyndron, og vi er positioneret til at fortsætte mod at levere næste generations peptidbehandlinger, der gør en forskel for patienternes liv, udtaler Zealands administrerende direktør Adam Steensberg.

Glepaglutid er en langtidsvirkende GLP-2-analog.

.\\˙ MarketWire