Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Audientes fastholder prognose efter udbygget momentum i Q3 - NY

5/10 12:53

Audientes, der udvikler selvjusterende høreapparater, har i tredje kvartal udbygget det momentum, som blev skabt i andet kvartal.

Det oplyser selskabet i en opdatering, hvor salget opgøres til over 2 mio. kr. i de tre måneder frem til udgangen af september, samt til over 3 mio. kr. for årets første tre kvartaler samlet.

Antallet af kommercielle partnere, som nu kan markedsføre og sælge Audientes' høreapparatprodukt Ven er endvidere steget til over 80, og det samlede netværk af salgssteder er nu på over 500.

Det yderligere understøtter det fremtidige salgsvækst potentiale, påpeger Audientes.

- I det netop afsluttede tredje kvartal byggede Audientes videre på det momentum, der blev opnået i andet kvartal i år, som var vores første hele salgskvartal, siger administrerende direktør Steen Thygesen i regnskabet.

Han henviser til, at produktet Ven, som i første kvartal blev solgt i de første eksemplarer efter lanceringen i Indien, mens salgsmomentum blev udbygget i andet kvartal.

- Vi har udviklet et godt flow i vores indiske forretning på tværs af detailhandelskanaler for høresundhed i de større byområder i byer som Delhi, Mumbai, Bangalore, Hyderabad og mange flere, og vi har også udvidet vores tilstedeværelse til større byer i Indien som Pune , Coimbatore, Kolkata, Chennai, blandt andre, fremhæver Steen Thygesen.

Audientes venter for hele 2022 fortsat en omsætning på 9-12 mio. kr.

Selskabet, som for nylig skiftede børs fra Nasdaq First North til Spotlight-børsen, kommer med regnskab for tredje kvartal den 17. november.

.\\˙ MarketWire