Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA: Morgan Stanley ser igen aktiefald - GENT

6/12 06:34

Chefstrateg Mike Wilson i den amerikanske investeringsbank Morgan Stanley er igen blevet negativ på amerikanske aktiers udsigter efter en stigning på mere end 12 pct. siden den seneste bund i slutningen af september.

Det skriver Bloomberg News.

- Vi er nu igen sælgere, hedder det i en analyse fra Mike Wilson og hans team.

Mike Wilson er en af de få chefstrateger på Wall Street, der inden årets start allerede var blevet pessimistisk og havde ventet aktiefald i 2023. Flertallet af kollegaerne så stadig en fremgang på 10-15 pct. i år.

Efter den senere tids stigninger er S&P 500-indekset i sidste nu brudt igennem sit eget 200 dages gennemsnit, hvilket af mange tekniske analytikere anses som en vigtig hurdle, men den nedadgående trendlinje for hele året er stadig intakt, fremhæves det af Morgan Stanley.

- Det gør afkast-risikoforholdet for flere stigninger ganske ringe på dette tidspunk.

Tilbage i november regnede Mike Wilson ellers med, at fremgangen for aktierne ville fortsætte ind i december, inden det dog ville blive afløst af nye kursfald, efterhånden som investorerne indser, at en indtjeningsrecession har sat ind hos selskaberne.

Mike Wilson ser en absolut top i S&P 500 på 4150 point i denne omgang, inden aktierne altså igen ventes at falde. Det er omkring 3,5 pct. mere end mandagens niveau.

Mike Wilson rangeres som nummer et af institutionelle amerikanske investorer, men han er dog ikke længere helt så ende om sin pessimisme. Også JPMorgan Chase, Goldman Sachs og Deutsche Bank ser kursfald forude.

.\\˙ MarketWire