Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Freetrailer forlænger og udvider samarbejde med Silvan - NY

23/12 11:06

Freetrailer og byggemarkedskæden Silvan forlænger og udvider samarbejdet. Det skal nu også omfatte Freetrailers cykelkoncept med selvbetjeningssystemet Smart Charging System.

Der er i dag mere end 500 udlejningstrailere og mere end 45 Freetrailer ladcykler i udlejningsporteføljen, skriver Freetrailer i en meddelelse.

Derudover er 200 Silvan biltrailere blevet udskiftet med nyt design. De nye trailere er designet som bæredygtige flyttekasser, der kan købes i Silvan.

- De helt særlige træfibre, der er blevet brugt til Silvans flyttekasser, kommer fra skovbrug, hvor der værnes om dyrelivet og aldrig fældes mere, end skoven kan reproducere. På den måde kan vi tilbyde danskerne en grøn og bæredygtig flyttekasse, når der skal flyttes, eller når der bare er behov for opbevaring. Designet på trailerne skulle gerne minde os om det i hverdagen, fortæller Trine Bredow, der er project manager hos Silvan.

Freetrailer-aktien er fortsat uændret fredag i 31,3 kr.

.\\˙ MarketWire