Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lollands Bank opjusterer 2022-prognose med 20 mio. kr.

9/1 12:57

Lollands Bank opjusterer forventningerne til 2022 med op mod 20 mio. kr. og sætter tal på, hvad aktionærerne kan vente sig af dette regnskabsår.

Det fremgår af en børsmeddelelse.

For 2022 venter Lollands Bank nu et resultat før skat på 70-75 mio. kr. mod tidligere 50-55 mio. kr.

Forventningerne til basisindtjeningen er hævet halvt så meget med 10 mio. kr. til 60-65 mio. kr. fra tidligere estimeret 50-55 mio. kr.

- Opjusteringen skyldes primært en fortsat god aktivitet i banken samt en tilfredsstillende udvikling i bankens nedskrivningsbehov, samt at udviklingen på de finansielle markeder er bedre end ventet i årets sidste kvartal, begrunder Lollands Bank.

For 2023 spiller banken dog ud med en mere afdæmpet prognose om såvel et basisresultat som et resultat før skat på 45-55 mio. kr.

- Forventningerne til 2023 vil være forbundet med usikkerhed relateret til kursreguleringer af værdipapirer og nedskrivninger på bankens udlån og garantier. Samtidig påtænker banken en større renovering af hovedsædet i Nakskov, hedder det i meddelelsen.

Lollands Bank kommer med årsregnskab den 1. marts.


.\\˙ MarketWire