Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torm-rivaler i stor uenighed om droppede fusionsplaner

11/1 14:41

Det belgiske rederi Euronav er ikke tilfreds med, at fusionspartneren Frontline har besluttet at droppe planer om sammenlægning.

Frontline oplyste mandag aften, at det norsk-noterede tankrederi ville aflyse fusionsplanerne, men det bliver nu afvist af Euronav.

Det fremgår af en meddelelse fra Euronav.

- Euronav er nået frem til, at Frontlines beslutning om at droppe sammenlægningsplanerne ikke kan lade sig gøre under de vilkår, der er fastsat i fusionsaftalen, som de to selskaber har underskrevet 10. juli 2022, samt at Frontline ikke har leveret en tilfredsstillende begrundelse for selskabets beslutning om at afslutte planerne, skriver Euronav i en meddelelse.

Fusionen mellem de to rederier, der blandt andet konkurrerer med danske Torm, ville have skabt det største børsnoterede tankrederi. I stedet er der nu skabt stridigheder mellem de to parter.

- Euronav har levet op til sine forpligtelser i aftalen og har gjort alt, hvad der stod i selskabets magt for at gøre aftalen til en succes, skriver Euronav.

Det belgiske selskab er nu gået i gang med at overveje det næste skridt for at beskytte og varetage rederiet og aktionærernes interesser, hvilket inkluderer muligheden for at gå rettens vej eller benytte sig af voldgifter, skriver Euronav.

Nyheden om de kuldsejlede planer blev taget godt imod af Frontlines investorer tirsdag, mens Euronav-aktien omvendt blev sendt i dørken i Bruxelles. Onsdag er handlen med Euronav-aktien blevet suspenderet, mens Frontline-aktien falder 0,1 pct. i Oslo.

.\\˙ MarketWire