Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank udpeger ny chef for Large Corporates & Institutions

16/1 13:55

Danske Bank har udpeget Joachim Alpen som ny chef for forretningsområdet Large Corporates & Institutions med tiltrædelse den 1. august 2023.

Her skal han overtage posten fra Berit Behring, der stopper efter 16 år i banken.

Joachim Alpen er i øjeblikket i en delt lederrolle for det samme forretningsområde i SEB (Large Corporates & Financial Institutions), skriver Dankse Bank.

Han har været ansat i SEB siden 2001 og har været medlem af koncerndirektionen siden 2014.

- Jeg er virkelig glad for, at Joachim bliver en del af vores ledelsesteam. Efter en omfattende rekrutteringsproces har vi vurderet, at Joachim – med hans omfattende ledelses- og bankerfaring – er den mest kvalificerede kandidat, siger Danske Banks administrerende direktør, Carsten Egeris, i en pressemeddelelse.

Berit Behring har været ansat i Danske Bank siden 2007 og har været medlem af koncerndirektionen siden 2019.

- Berit Behring har været afgørende for, at vi har styrket vores position i Sverige, og at vi i de senere år har styrket vores allerede stærke værditilbud til vores store erhvervskunder og institutionelle kunder yderligere, siger Carsten Egeris, der fortsætter:

- Dette har blandt andet resulteret i, at banken har en førende position blandt nordiske banker på de europæiske gældsmarkeder og kapitalmarkeder samt inden for bæredygtig finans.

.\\˙ MarketWire