Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Biotekselskab arbejder på børsnotering - måske klar til foråret

18/1 11:50

Biotekselskabet Gubra arbejder hårdt på at blive klar til børsnotering, skriver Børsen. Endnu er timingen usikker, men planen er ifølge erhvervsmediet Inside Business en børsnotering allerede til foråret.

- Historien har vist, at det aldrig er klogt at udtale sig om den præcise timing af en børsnotering. Men jeg kan bekræfte, at vi arbejder hårdt på at gøre os klar, siger Alexander Martensen-Larsen, der er næstformand i bestyrelsen for Gubra, til Børsen.

Gubra fokuserer på kontraktforskning for medicinalindustrien inden for metaboliske sygdomme som fedme, fedtlever og diabetes. Det vil sige, at selskaber som eksempelvis Boehringer Ingelheim og Bayer køber sig til Gubras forskningsarbejde.

Håbet er dog, at Gubras kontraktforskningsforretning sammenholdt med milepæle fra de eksisterende samarbejder og penge fra en børsnotering kan betyde, at selskabet også kan opbygge en pipeline med sine egne lægemiddelkandidater.

I 2021 havde Gubra et overskud på 105 mio. kr. målt på driften og udbetalte et udbytte til sine ejere på 66,3 mio. kr., skriver Børsen.

Link til originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/biotekkomet-hyrer-abg-til-borsplan-arbejder-haardt-paa-at-gore-os-klar?b_source=borsen&b_medium=row_1&b_campaign=list_1

.\\˙ MarketWire