Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens danske avisuddrag med Novozymes, Tryg og bankerne

27/1 06:39

BØRSEN

BANKERNES GEBYRINDTÆGTER VENTES AT NÅ 30 MIA KR I 2022

Bankerne boltrer sig i gebyrindtægter. På ni år er bankernes indtægterne fra gebyrer steget 86 pct. til samlede 29 mia. kr. i 2021, og i 2022 er der ventet 30,1 mia. kr. - en fordobling på 10 år. (Forside + side 6-7)

GN-FORMANDS EXIT KAN BANE VEJ FOR FUSION

GN's bestyrelsesformand, Per Wold-Olsen, genopstiller ikke til posten ved næste generalforsamling. Det kan bane vejen for storfusion, mener analytiker. (side 2)

NOVOZYMES' FINANSDIREKTØR SER MULIGHEDER I KRISER

Novozymes' fusion med Chr. Hansen kører som planlagt, fortæller finansdirektør Lars Green efter selskabets regnskab for fjerde kvartal. (side 8)

TRYG VIL HÆVE PRISERNE

Tryg vil hæve priserne på sine forsikringer, oplyser administrerende direktør Morten Hübbe i forbindelse med selskabets årsregnskab. (side 12)

MINISTER "TØR SLET IKKE GÆTTE" PÅ TIDSPLAN FOR CO2-AFGIFT

Fødevareminister Jacob Jensen (V) arbejder på at indføre en CO2-afgift på landbruget. Tidsplanen tør han ikke gætte på. (side 14-15)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

EUROPÆISKE AKTIER LÆGGER DISTANCE TIL AMERIKANSKE

De europæiske aktier har lagt sig i førertrøjen over for de amerikanske med den største margin i 30 år. Medvinden har dog en stakket frist, mener eksperter. (Forside + side 6-7)

JULESALGET FALDT TIL LAVESTE NIVEAU SIDEN 2016

Julesalget i år drattede til laveste niveau siden 2016. Konkret faldt detailsalget i december 7,6 pct. (side 4)

BANKER SER VENDEPUNKT FOR EUROPÆISKE ØKONOMIER

Flere banker ser lysere på de økonomiske udsigter efter en måned med høje temperaturer og bedre end ventede nøgletal. Nordeas cheføkonom ser et vendepunkt - også for Danmark. (side 7)

MÆRSK-SELSKAB INDGÅR FORLIG I SEXCHIKANESAG

Et af Mærsks datterselskaber har indgået et forlig i forbindelse med en sag om sexchikane. Det er fjerde krænkelsessag i det amerikanske datterselskab. (side 8)

NOVOZYMES NØD GODT AF FORØGET EFTERSPØRGSEL

Høj inflation har øget efterspørgslen på flere af Novozymes' produkter, hvilket pyntede på toplinjen i selskabets fjerde kvartal. (side 10-11)

TRYG VIL FORSIKRE FLERE BØRN, GRAVIDE OG KÆLEDYR

Tryg ser et øget behov for at forsikre mennesker frem for ting, fortæller administrerende direktør Morten Hübbe i forbindelse med selskabets årsregnskab. (side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

FEJL I INDDRIVELSESSYSTEM SPÆNDER BEN FOR TILBAGEBETALING AF GÆLD

Antallet af danskere, der ikke kan blive gældfri, er hurtigt voksende, da Gældsstyrelsen ikke kan inddrive gælden lovligt. Det møder kritik fra skatteordfører og en ekspert i offentlig forvaltning. (Forside + side 6-7)

ROHDE: NEGATIVE RENTER KAN VENDE TILBAGE

Det er ikke utænkeligt, at vi igen kan blive ramt af negative renter, mener afgående direktør i Nationalbanken, Lars Rohde. (side 8)

.\\˙ MarketWire