Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bang & Olufsen produkter stiger markant i pris

6/2 11:17

Bang & Olufsen er umiddelbart ikke afskrækket af den høje inflation. Selskabets produkter er steget voldsomt i pris, siden de kom på markedet.

Det skriver Børsen.dk.

Prisstigningerne sker på blandt andet Bang & Olufsens Beolab 90-højtalersæt, der stiger med 52 pct. Den vejledende udsalgspris ved lancering var 499.990 kr., nu er den 760.000 kr.

Også højtalersættet Beolab 50 er blevet sat op i pris. I 2017 kostede højtaleren 199.990 kr., hvor den i dag er 90.000 kr. dyrere.

Prisjusteringerne er en del af selskabets strategi om øget fokus på eksklusivitet med bedre og mere kostbare produkter, hvor selskabet ønsker at positionere sig bedre i retningen mod luksus.

Det fortæller Jens Gamborg, Bang & Olufsens kommunikationsdirektør, til Børsen.dk.

En del af årsagen til de højere priser er dog også de stigende produktions- og leverandøromkostninger, samt at produkterne er blevet opdaterede.

Bang & Olufsen tjener dog ikke på prisstigningerne.

- Vores bruttomargin er ikke steget markant de seneste år, og det skyldes blandt andet stigende omkostninger, men også større ambitioner for produkterne. Vi laver produkter i højere kvalitet og bedre performance, og det koster naturligvis penge at udvikle, bygge og lancere dem. Der er ingen tvivl om, at vi ønsker at vokse forretningen og styrke indtjeningen yderligere, og her er pris et af de håndtag, vi kan og vil dreje på, siger Jens Gamborg til Børsen.dk.

Link til original artikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/bang-olufsens-priser-paa-himmelflugt-hojtalere-stiger-med-260000-kr?b_source=borsen&b_medium=row_2&b_campaign=list_1

.\\˙ MarketWire