Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Novo Nordisk, KBHL og Ørsted

9/3 06:32

BØRSEN

SKANDALERAMTE MEEW DROPPER BØRSNOTERING PÅ SVENSK BØRS

Meew kan ikke genskabe investorernes tillid efter afsløringer af rodede regnskabsforhold og stifter Armin Kavousis cv-fusk. (Forside, side 8)

ET KIG I CARLSBERG-TOPCHEFS VÆRKTØJSKASSE

Carlsbergs afgående topchef skabte ny energi i en træt organisation, men hvordan gjorde han det? Tre initiativer forklarer det meste. (Side 10)

VEJEN BANET FOR DE NYE OVERENSKOMSTER

En storkonflikt virker mere og mere usandsynlig, påpeger eksperter. Den store joker spøger dog fortsat, og nu venter dommen fra lønmodtagerne. (Side 12-13)

GLANSEN ER GÅET AF GOLDMAN SACHS MENS RIVALEN HAR SUCCES

Goldman Sachs er en både beundret og forhadt investeringsbank. Men de seneste år har investeringsbanken været presset, og i sidste uge fik den endnu et knæk. (Side 18-19)

ØRSTED ER HELT UDE AF BETÆNDT GAZPROM-KONTRAKT

Ørsted er nu helt ude af kontrakten med Gazprom, efter at selskabet fik mulighed for at bruge en force majeure-klausul. (Side 20)

SOLCELLEINVESTOR SÆTTER FOND TIL SALG FOR MILLIARDBELØB

Bestyrelsen i Obtons næststørste fond har engageret FIH Partners til at undersøge mulighederne for et salg. (Side 23)

EUROPÆISKE AKTIER HAR SAT KURS MOD STORT COMEBACK

Europæiske aktier har haltet efter de amerikanske i 15 år. Men nu blæser optimistiske vinde over europæiske aktier, der har kurs mod et comeback. (Side 24)

BERLINGSKE BUSINESS

NOVO NORDISKS SLANKEMIDDEL KAN KØBES TIL DET HALVE I UDLANDET

Overvægtige betaler dobbelt så meget i Danmark for Novo Nordisks fedmemidler som i Sverige og Tyskland. Medicinalkæmpens topchef, Lars Fruergaard Jørgensen, er villig til at forhandle prisen med myndighederne. Det forudsætter dog, at det offentlige også giver tilskud, når behandlingen er med til at reducere samfundets sundhedsudgifter. (Forside, side 4-7)

SVERIGE RAMT AF VERDENS STØRSTE BOLIGNEDTUR

Prisfaldene på det svenske boligmarked begynder at nærme sig krisen i begyndelsen af 1990'erne og kan give alvorlige skrammer på den bredere økonomi på trods af en sund og alsidig erhvervsstruktur. Inflationen er fortsat tårnhøj, og der er stigende forventninger til markant højere renter forude. (Side 12)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

PENSIONSSELSKABER HAR SUCCES MED AT FÅ LANGTIDSSYGE TILBAGE I ARBEJDE

Det er lykkedes for landets pensionsselskaber at vende udviklingen med flere langtidssyge danskere, ligesom flere tidligere langtidssyge vender tilbage på arbejde. En samfundsøkonom glæder sig over udviklingen. (Forside, side 6-7)

LUFTHAVN FÅR OVERSKUD EFTER KRISEÅR

Københavns Lufthavne kom ud af 2022 med et overskud. Der er dog stadig et stykke vej tilbage for lufthavnen op til niveauerne fra før coronakrisen. (Side 2)

MEEW OPGIVER HYPET BØRSNOTERING EFTER AFSLØRINGER

Den planlagte børsnotering af det danske techselskab Meew er blevet droppet. Bestyrelsen træder tilbage. (Side 4)

ØRSTED ADVARER IMOD BONUSFEST I ENERGIBRANCHEN

Bonusaftaler uden loft er ikke sundt for energibranchen, slår topchef og bestyrelsesformand for Ørsted fast. Det skaber nemlig incitamenter for at tage alt for store risici for egen vindings skyld, siger Ørsted-spidserne. (Side 12-13)

.\\˙ MarketWire