Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Satair købstilbud - accept??


44684 firstgear 5/8 2011 08:27
2
Oversigt

Hej

Jeg kan ligeså godt afsløre at jeg er temmelig grøn i denne branche ;−)
For et stykke tid siden købte jeg aktier i Satair, i forventning om at opkøbspotentialet blev indfriet. Der er som bekendt sket nu og købstilbudet er modtaget.

Da det er første gang at jeg står i denne situation er mit spørgsmål hvad der sker med mine aktier såfremt jeg IKKE accepterer købstilbudet?

Mvh Firstgear



5/8 2011 08:44 144686



Hej first,

Der er forskellige hvis du ikke accepterer. Det afhænger nemlig af om køber får mer eller mindre end 90% som er grænsen for en afnotering af børsen og tvangsindløsning af de resterende aktionærer.

Så hvis du ikke accepterer så går der noget tid inden de har talt op hvormeget accept de har fået, hvorefter der så kommer en meddelelse om hvormange der har accepteret købstilbuddet og konsekvenserne heraf. Hvis de har fået over 90% bæiver du tvangsindløst og får 580 kr per Aktie.

Oftest er et købstiæbud betinget af at man skal have x antal procent og ofte nemlig de 90% til at acceptere. Imodsat fald bortfalder køber så sit tilbud. Nogle gange som mest berømt nok i TDC gennemfører køber alligevel tilbuddet uden afnotering og så er man med i selskabet stadigvæk.



5/8 2011 08:59 firstgear 044687



Hej aka

Super, det var et svar der er til at forstå :−)



TRÅDOVERSIGT