Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Victoria Properties A/S : Fondsbørsmeddelelse nr. 272 - Offentliggørelse af bestyrelsens redegørelse

19-11-18 kl. 19/11 2018 16:15 | Victoria Properties 1,53 (0,00%)

Offentliggørelse af bestyrelsens redegørelse vedrørende det af Gefion Group A/S fremsatte overtagelsestilbud
 
Victoria Properties A/S
 
Fondsbørsmeddelelse nr. 272
 
19. november 2018, København
 
MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGLER I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION.
 
 
Med henvisning til Victoria Properties A/S' ("Victoria Properties") selskabsmeddelelse nr. 271 af 7. november 2018 om offentliggørelse af tilbudsdokumentet vedrørende det betingede, frivillige offentlige overtagelsestilbud til aktionærerne i Victoria Properties fremsat af Gefion Group A/S ("Gefion Group"), offentliggør Victoria Properties i dag bestyrelsens redegørelse i henhold til § 22 i bekendtgørelse nr 1171/2017 om overtagelsestilbud.
 
Bestyrelsens redegørelse er vedlagt denne meddelelse.
 
 
 
Kontaktperson:
Rasmus Bundgaard, Adm. direktør, +45 2810 3987, rb@victoriaproperties.dk
 
Om Victoria Properties
Victoria Properties A/S (VIPRO) er noteret på OMX Nasdaq København
 
 
 
Denne meddelelse henvender sig ikke til aktionærer i Victoria Properties A/S, hvis deltagelse i Tilbuddet kræver udstedelse af et tilbudsdokument, registrering eller andre aktiviteter, bortset fra hvad der kræves i henhold til dansk ret. Tilbuddet er ikke fremsat og vil ikke blive fremsat hverken direkte eller indirekte til aktionærer bosiddende i nogen jurisdiktion, hvor fremsættelse af Tilbuddet eller accept heraf ville være i strid med den pågældende jurisdiktions lovgivning. Enhver person, der kommer i besiddelse af denne meddelelse eller noget andet dokument, der henviser til Tilbuddet, forventes og forudsættes af egen drift at indhente alle nødvendige oplysninger om eventuelle gældende begrænsninger samt at overholde disse.
 
Denne meddelelse udgør ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe værdipapirer eller en opfordring til at tilbyde at købe værdipapirer i henhold til Tilbuddet eller i øvrigt. Tilbuddet fremsættes udelukkende på baggrund af et af Finanstilsynet godkendt Tilbudsdokument, som indeholder de fuldstændige vilkår og betingelser for Tilbuddet, herunder oplysninger om hvordan Tilbuddet kan accepteres. Victoria Properties' aktionærer anbefales at læse Tilbudsdokumentet og tilhørende dokumenter, da de vil indeholde vigtige oplysninger.
 
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Victoria Properties

RELATEREDE NYHEDER