Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ang. mit Excel-regnskabs-ark


118494 NordicStock 2/2 2024 22:01
8
Oversigt

Hej alle :)
Der er jo efterhånden en del der modtager mit Excel-regnskabs ark dagligt. Jeg tror vi er på 93 personer herinde, der modtager det.

Som jeg har skrevet før, så vil jeg gerne ha' at en af jer eller et par af jer overtager det, efter 4. kvartal 2023 er overstået.

Men inden jeg lader nogle af jer overtage Excel-arket, vil jeg høre jer, om der er nogle selskaber i ønsker der bliver tilføjet uden for de 4 Nordiske lande?

Der er jo nogle sektorer, som jeg har lagt ind, med selskaber udenfor Norden. Det er f.eks ..

- CARS
- AIRPLANES
- LUXURY GOODS
- REITs
- Samt en fane med nogle udvalgte selskaber i USA, som nogle skrev til mig at de gerne ville følge, a la ...

- Teva
- Coca-Cola
- Netflix
- Teladoc
- Roku
- Gravity
- Alibaba
- Hannon Armstrong (Det bedste imo. ESG investerings-selskab der findes)
- Beyond Meat

Men det kan jo være, at der er nogle af jer, der er interesseret i nogle specifikke selskaber i USA, Tyskland, Frankrig, Schweiz, UK og Holland.

Det kan jo også være, at nogle af jer ønsker, at få tilføjet nogle udvalget selskaber fra f.eks. First North børsen? Der er et par First North selskaber som allerede er i Excel-arket, da specielt Sverige, har nogle ret spændende små Tech-selskaber, der rent faktisk er overskudsgivende, og som nogle af jer måske, ønsker at smide lidt penge efter.

Man skal dog huske på én ting. Gevinst og/eller tab på selskaber der ikke er på hoved-børserne Nasdaq OMX i Danmark, Sverige og Finland, samt hovedbørsen i Norge, som er Oslo Børs, kan IKKE modregnes med selskaber, der er på de små børser a la First North.

Så inden jeg lader nogle af jer overtage Excel-arket helt, vil jeg gerne sikre mig, at der er alle de selskaber, som folk følger eller gerne vil følge, ligger i Excel-arket.

Lad høre hvad i mener? :)

I kan skrive her, eller direkte til mig på gp2journalist@gmail.com som er den mail, jeg bruger til at sende Excel-arket fra.



TRÅDOVERSIGT