Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Manipulation med Vestas aktien


36005 Lorca 15/11 2010 19:29
Oversigt




15/11 2010 22:19 cyber 036013



Dårlig sag uden reel substans, mere er der vist ikke at sige...



16/11 2010 08:38 johnsen 136047



Det er glædeligt at Finanstilsynet tager fat. Børsen er også med:
http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/195580/fik_60_dages_faengsel_for_debat_om_vestas-aktie.html

Lad os håbe så mange nyhedsmedier bringer nyheden, så den er spredt vidt omkring.

Jeg ved godt at mange på debatter er forarget; men…….
Fordi naboen slår sin kone er det ikke ensbetydende med at det er rigtigt og andre kan gøre det samme. Fordi nogen tager på tyvetogter giver det jo ikke fripas til at alle kan gøre det. Fordi nogen snyder i skat, bliver det jo ikke mere lovligt.

Der er et regelsæt for handel med værdipapirer, og det bør man følge. Alt i alt handler det om at der SKAL være tillid og troværdighed til markedet.
Forestil dig at ALLE var "polske hundehandlere". Hvordan tror du så markedet så ud?




16/11 2010 14:21 johnsen 136076



og hvad siger Finanstilsynet:
http://epn.dk/samfund/article2246562.ece

Vi har også set egen forfattet breve/mail, som skulle fremstå fra en specifik virksomhed på ei debatten. En "sviner" af rang, som blev fjernet efter virksomheden havde henvendt sig til ei.

Den slags ting er ikke sønderlig til hjælp for den private investor.



28/11 2010 02:08 Jamesol 036560



Hej johnsen

Læste det også. Jeg er fuldstændig enig! Noget forbandet svineri. Og så hjælper det ikke, at herren derefter forsøger at påstå, at han kunne dokumentere, at det var "tydelig satire..."

Næ nej, sådan spiller klaveret sgunte dér - hos ei. Gad sgu heller ikke engang at læse disse dårlige undskyldninger for hans stinkende ulovlige adfærd. Hvorfor skulle jeg dog også det? Var sgu godt træt af ham alligevel, godt vi slap af med den idiot, regler overtrådte eller ej, dør sgu næsten af grin over hans "humor", uanstædige gemenhed...

Undskyld, jeg skal lige en tur under den kolde bruser - ryger sgu pludselig ud under kasketten nu.

Pyh, så er jeg tilbage igen. Fanme godt, at vi var nogle stykker, der kunne blive enige om denne alvorlige sag, når nu Folketinget eller Finanstilsynet ikke engang gad...

"FNYS..."

Venlig hilsen
Jamesol



28/11 2010 04:09 Jamesol 036561



Kammerater! Jeg har fået en idé!

Hvordan kan vi løse problemet med alle disse små 'loose guns' i ei-debatten, der vist nok er til besvær for flere end blot de stramtantede? johnsner, jeg har et bud!

Jeg bringer her to forslag, der én gang for alle kan få løst problemet:

1. Lad os samle nogle gutter til et finans-tæskehold!

Når Finanstilsynet svigter, eller bare giver sig l-i-i-i-dt for god tid til sagerne, så lad os da ture rundt i landet. Lad os sparke dørene ind hos alle de små finans-tilsvinings-pelse i deres usle små finansløse lejligheder.

Måske kan vi nå at gribe deres kageindsmurte fingre nede i tastaturet... godt i gang med endnu en "sviner" af rang!

2. Lad os udefra trænge ind i de computere, hvor disse underlødige finansafskum kommer på alle deres "svinere"!

Lad os lave sjove ting dér, så de virkelig kommer til at undre sig.

En af 'mine venner' fik lige efter sin eksklusion fra Euroinvestor for nogle få måneder siden besøg i sin mailboks. Herfra havde 'nogen' sendt denne besked ud til o. 25 af email-adresserne i hans ind og udboks:

"How are you ? Just received my iphone 3gs 32gb from this website : tradeonline888.com much cheaper than others and genuine . if you would like to get one,you can check it out, all the best for 2010
Regards"

Min ven er fuldstændig uinteresseret i den slags tekniske vidundere. Så han havde ikke selv sendt mailen.

Dem fra Euroinvestor er de eneste, som nogensinde har haft adgang til koderne til min vens computer. Udover min ven selv, forstås.

Euroinvestor havde fået koden, som min ven - "dumt nok," indrømmer han nu - benyttede til alt på sin computer. Euroinvestor fik koden, da han tilmeldte sig deres debat. Altså selvsamme kode, som min ven også brugte til at komme ind i sin mailboks.

I stedet for at blive vist som prikker, som det er normalt, havde min vens kode nemlig ved tilmeldingen til Euroinvestor været læsbar, da han sendte den til Euroinvestor.

Så jeg er da fuldstændigt overbevist om, at vi sagtens kan overtale Euroinvestor til at udlevere både de små debat-stymperes hjem-adresser og deres koder fra Euroinvestors medlemsregister. Når nu det er til et godt formål.

Euroinvestor skyder gerne genvej i al anstændighedsmoradset, hvis det kan betale sig. De er på den måde så dejligt fleksible.

Kammerater, lad os støtte vore store, nødlidende venner på finansparnasset. Lad os lave rav i den for alle disse små debat-uromagere!

Venlig hilsen
Jamesol



28/11 2010 15:13 johnsen 036584



hmm, husker jeg helt forkert? Var det ikke dig selv der kørte en sviner på Sydbank.

En ting kan du være sikker på. Juridisk afdeling har handlet sagen. De har sikkert nok også vurderet at der ikke var nogle penge at komme efter og derfor tilfreds med at indlæg blev slettet.

Nå, men det er jo begrænset hvor meget sund fornuft man kan forvente på en aktiedebatside efterhånden.
Hvis folk mener den slags er en hjælp til investeringer tager de grumme fejl.



28/11 2010 23:01 Jamesol 036602



Hmmm... Næh nej, det var skam ikke mig, der kørte en "sviner" det var det ikke. Jeg kørte slet ingen "sviner", for så ville jeg nok ha' kunnet huske det, ville jeg ikke? Det var da vist dig, var det ikke? Det var da vist dig, der kørte en "sviner"...

Aaarrr... Nå, så du kan altså oplyse med sikkerhed, at juridisk afdeling helt sikkert "har handlet sagen". Jamen, æhhh... det er da også godt for debat-niveauet, som du hermed bidrager til med den slags indsigtsfuldheder. Og juridisk afdelings vurdering var "nok", at der "ikke var nogle penge var at komme efter," vurderer du. Jeg vurderer, at du her bringer debatniveauet helt i top ;)

Tjaaa... Nå, men det var da godt, at juridisk afdeling nåede frem til, at satiren var alt for tyk til at tjene penge på den sag. Men her overfortolker jeg måske din vurdering?



29/11 2010 08:13 johnsen 036616



UPS; der ramte jeg plet....men det gør jeg jo ofte.



29/11 2010 09:40 Jamesol 036620



Ja, øvelse gør jo mester. Og med de u-selvkritiske spredhagl, du benytter, har du sikkert stor succes med din 'præcision'. Især når du sigter blindt i både øst og vest, efter hvad der tilfældigt måtte komme forbi dér. Pas nu på, at du ikke skyder dig selv i foden en dag. Strækmarch under skydeøvelsen kan ikke anbefales.



29/11 2010 11:01 johnsen 036628



fint no hvis du mener det er ok med selvforfattede breve og meddelser på debatter, men det bliver uden mig.

Sydbank har nok også fundet dine tiltag at være gået over stregen ellers havde de nok ikke brugt tid på det.

Kom du nu bare igang her på PI også med dine gøremål. Jeg er sikker på at hvis PI modtager en henvendelse som ei gjorde, hvade de også omgående slettet den.



29/11 2010 11:42 Jamesol 036634



no no no

bla-bla-bla - og utrætteligt blaaaaah...

Hvor du dog kan ævle, knægt!



29/11 2010 11:49 036635



Jeg tror ikke vi får synderligt meget mere ud af den diskussion, så lad os komme videre i teksten og diskutere nogle aktier istedet.




29/11 2010 12:35 johnsen 036638



Emnet er da i allerhøjeste grad aktuelt. Det drejer sig jo om manipulation og om hvorvidt man lovligt og moralsk kan fabrikerer breve fra virksomheder og bringe dem på debatter.
Forbigår man det i tavshed, tager det om sig, hvad bliver det næste vi ser? Fondsbørsmeddelser, nye ordre ect. ect.
For år tilbage så vi ikke så mange manipulationer med ordre indlæggelser som vi gør i dag. "Opskriften" blev bragt på ei og har sikkert forledt nogle til at tage chancen og godt de får "smæk" nu. Alfa og omega må være at markedet er så troværdigt og tillidsfuldt som det nu kan blive.

Vi ved alle sammen at "Mr. Klog" sidder derude og læser og finder nye veje, der sjældent er gennemtænkte. At jamesol vil går dybt i hans egens case, må være op til ham, men han må også forvente reaktioner.

Hvis du ikke mener PI er stedet for den slags reaktioner, så må du endelig sige til.




29/11 2010 12:43 036640



Ja emnet er godt nok, men det virker som om om "manden" mere end bolden er ved at blive fokus i den her tråd. Og det gider vi ikke.



29/11 2010 12:56 johnsen 036641



det kan jeg da kun være enig i, men "manden" ønsker det jo selv og det vil altid få en reaktion til en vis grænse fra min side.

Det er få emner og skribenter jeg læser, men er de i en tråd kan man næsten ikke undgå det, som på ei, med mindre du har nogle tiltag på vej.



29/11 2010 12:01 johnsen 036636



Det havde set pænere ud om du holdt lidt lav profil.

Mit første indlæg var i en anden sammenhæng end dig, men nu beder du selv om det.

At du mener man kan tillade sig ALT, når en bank ikke finder dig kreditværdig og beder om sikkerhed fortæller jo bare alt om dig.

Ingen debatter kan være tjent med dine selvopfundne "historier" og hvis du tror aktier prisfastsættes efter dem, tager du grundig fejl. Du opnår højst at en amatør laver noget de aldrig burde gøre.
Debatterne er efterhånden blevet en stor "glidebane", som du i allerhøjeste grad er med til at skabe med den slags handlinger.

Over and out.



29/11 2010 02:11 Jamesol 036611



Okay, hvis det er den lavmålte stil, så: Anmeldt! Sendt fra den bærbare



29/11 2010 02:14 Jamesol 036612



Hov! Jeg trækker anmeldelsen tilbage. Jeg troede en person havde skuffet mig og anmeldt mig. Jeg så forkert! Jamesol



TRÅDOVERSIGT