Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ProInvestor - medlem af Dansk Investor Relations Forening


36770 2/12 2010 14:47
Oversigt

ProInvestor er i november måned blevet medlem af DIRF. En forening som arbejder for bedre kommunikation mellem investorer og virksomheder.

Vi er glade for at blive medlemmer, fordi vi ønsker at ProInvestor kan være med til at skabe muligheder og rammer for en bedre forventningsafstemning imellem virksomhederne og de private investorer.

Der er fortsat et stykke vej før at de private investorer har samme adgang til virksomhederne som de institutionelle investorer.

Og med god grund. Det er alt andet lige lettere at forholde sig til 20 analytikere end 40.000 brugere på PI.

Men teknologien kan hjælpe os demokratisere og effektivisere nyhedsstrømme, forventninger og investormøde.

Vi glæder os til at arbejde aktivt på at bringe flere kapitalmarkedsdage ud til de private investorer, således at man kan handle rettidigt og med så mange informationer ved hånden som muligt. Det er helt sikkert at 2011 på PI bliver et "indholdets år" mere end "teknikkens år"

I den forbindelse vil jeg også benytte lejligheden til at byde de mange nye registrerede såvel som ikke-registrerede medlemmer på PI velkommen.

Det er dejligt at så mange interesserer sig for en fri, åben og sober aktiedebat.





TRÅDOVERSIGT