Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Cbrain - en lille overset IT perle?


45565 butterboy 25/8 2011 11:11
Oversigt

Det er ikke meget opmærksomhed, som Cbrain trækker. De forsøger ellers at gøre tingene anderledes -bla. foregik børsnoteringen onlien i bedste Google stil, børnene er me til GF (røde pølser og sodavand) mv Virksomheden er idag kommet med halvårsregnskab.

virksomheden lever primært af softawareløsninger til offentlig sagsbehandling. strategien er ændret mod standardprodukter og deres produkt F2 synes at være meget populært hos danske ministerer (5 stk har indtil nu købt det) og de breder sig ud til løsnigner til private virksomehder (Djøf netop købt det) og arbejder på løsninger til kommuner mv. Bag cbrain står bl.a. stifteren af Maconomy.

Virksomehden vokser pænt, 36 pct i 1. halvår og til trods for væksten formrå de at hente et overskud på 4,7 mio før skat i 1. halvår pga en omæstnign på ca. 20 mio. odrebogen er pæn også til 2. halvår af 2011. Kan de holde dette i 2. halvår ligner det jo et overskud før skat på omkring 9 mio. kr.

Der er 20 mio. aktier, så market cap er omkrign 80 mio. kr. P/e er derfor ikke mere end en 10 stykker.

Nu kendetr jeg ikek alverden til it-branchen, men på mig virker det somn en spændende virksomhed som kun lige er begyndt at kradse i overfladen at et stort offentligt marked.

De har annonceret en eksportindsats mod Tyskland. De burde vel også med tiden få de fleste af de øvrige ministerier i Dk over på systemet, hvis det er så lovedende som hjememsiden siger..Det er 15 stk mere.

jeg ved ikke hvo let det er at trænge ind hos udenlandske offentlige myndigheder, men der er stort pres for effektiviseringer og besparelser i den offentlige administration i hele europa, og min formodning er, at den offentlige dansek administration vel ligger blandt de bedste mht. effektivitet, så der formentligt et stort potentiale.

Tidlgere i 2009 vhar de annonceret en strategi om en omsætnign på 100 mio kr i 2011 (halvdelen fra F2), hvilket ikke synes sandsynligt, men kan væksten fortæstte, så ser det muligt ud i de kommende år. En betydelig del af omsætningsfremgangen må kunne falde direkte til bundlinjen

Jeg har selv øget i dag i kurs 4,05. Man skal dog have de lange briller på, og den er meget illikvid.

Halvårsrapport her:
http://www.cbrain.dk/default.aspx?func=article.view&id=922




25/8 2011 19:56 045609



Jeg kender dem godt. De er dygtige. De sprang ud af Maconomy i sin tid. Smarte folk, der arbejder smart modulorienteret. De har en del medlemsstyringssystemer til organisationer også.



8/3 2012 20:47 Mohamed 054105



Enig! Jeg har faktisk købt en masse aktier hos dem i dag.



TRÅDOVERSIGT