Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Glunz køber sig til 3 cifret millionordre


45980 mortenguld1 2/9 2011 14:54
2
Oversigt

Glunz har godt gang i forretningen og med købet af KH-Microflex ser det endnu bedre ud. Jeg tror meget
på at væsentlige synergier kan indfries i de kommende mange år i glunz efter seneste opkøb og succes med kemiefire ctp`er (pladeskrivere). Denne teknologi har virkelig flyttes et marked som i relativ lang tid har stået stille. Glunz er netop i diskussion med heidelberg, som i mange år har været førende indenfor branchen om at tage dette produkt under deres egne vinger. Ydermere er prissætningen af aktien ekstremt billig selv hvis disse synergier ikke opnås hvilket jeg tror meget på. En stor kicker for aktien kunne være, at glunz og jensen melder ud at de kan benytte inkjet teknologien til andre produkter. Dette vil potientielt øge markedsandelen ekstremt indenfor et marked i vækst.
Ud af et overskud på sidste år på 10 mio betaler de 42 % svarende til 1,8 kr. pr. Aktie (5 % yield). Dette betegner jeg som meget positivt sammen med at de vil købe egne aktier for de traditionelle 10 %. Næste år forventes overskud på 22-26 mio i EBIT + de 8 millioner i gevinst fra netop gennemført frasalg. En sidste trigger kunne være salg af selandia park, som bogført væsentligt under det den burde kunne sælges til, hvilket ledelsen også har påpeget.

http://www.metal-supply.dk/article/view/64644/millionordre_til_khmicroflex



2/9 2011 17:00 collersteen 145986



Det er spændende, men jeg er stadig ikke overbevist om at de 20mio ikke havde ligget bedre i aktionærernes lommer.... Historikken er ikke med GJ når det kommer til opkøb und so weiter...



2/9 2011 17:51 mortenguld1 145993



Rigtigt nok..forskellen er bare at markedet er i vækst nu, fordi medie selskaberne bliver nød til at skærer i omkostningerne.. f.eks. vil trinity mirror sparer 25 millioner pund og melder ud at der ikke nødvendigvis ryger jobs. Medie selskaberne sparer enorme mængder af penge ved at udskifte til Glunz og jensen`s nye platewriter 3000. For de første skal der ikke bruges kemiske produkter (omkostningstung) for det andet bliver driftsomkostningerne lavere.



TRÅDOVERSIGT